Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló | 08690 | Pau Casals, 26-34 | Tel.: 93 645 07 00 | Fax: 93 634 01 95 | Horari: Dll a Dj de 8h30 a 18h i Dv de 8h30 a 15h

:: ESTEU A: Inici | Equipaments i serveis | Noves Tecnologies | Punt Òmnia

NOVES TECNOLOGIES

PUNT ÒMNIA

On ens trobareu?
Agustí Pedro Pons, 3
Telèfon: 93 634 02 26
E-mail: colomac@xarxaomnia.gencat.cat
Web: http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/colomac


Horari d'activitats:
MATINS: De dilluns a dijous de 9h a 14h30
TARDES: De dilluns a dijous de 15h a 20h

Horari d'atenció al públic i ús lliure:
De dilluns a dijous de 12h a 13h30
i de 17h a 18h


El Punt Òmnia és un espai dotat amb equipament informàtic obert a tots els ciutadans i ciutadanes, on es realitzen gratuïtament activitats formatives i de foment de les noves tecnologies amb el suport d'un monitor.


ACCÉS LLIURE
Al Punt Òmnia trobareu un aula informàtica amb servei d'accés lliure per tal de connectar-vos a internet gratuïtament (consulteu els horaris). També un servei de consultes tècniques i pedagògiques al voltant de les noves tecnologies, i una petita biblioteca i hemeroteca amb documentació sobre informàtica.


ESPAI FORMATIU
Cursos d'informàtica gratuïts en horaris de matí i tarda.
:: Iniciació a l'ordinador
:: Internet i correu electrònic
:: Correu electrònic, xat, foros, messenger, videoconferència
:: Ofimàtica (word, excel, acces)
:: Fotografia digital
:: Publicacions (postals, targetes, calendaris...
:: Web 2.0 (youtube, flickr, slideshare...)
:: Programari lliure


PREPARACIÓ AL CERTIFICAT ACTIC
L'ACTIC és un certificat que emet la Generalitat i que acredita la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) davant de qualsevol empresa o administració.

L'ACTIC permetrà a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l'obtenció del certificat seran telemàtics. Al Punt Òmnia us preparan per a l'obtenció d'aquesta acreditació, i podreu fer la prova telemàtica.


PUNT D'AUTOAPRENENTATGE DE CATALÀ
El Punt Òmnia us ofereix un recurs addicional per a l'aprenentatge de català, principalment de nivells bàsics, per a les persones que necessitin iniciar o reforçar el seu procés de formació en català, o que vulguin aprendre català i no tinguin possibilitat de fer un curs presencial.


TALLER CAP ENTITAT SENSE WEB
El taller consisteix en la creació d'una web (blog) amb plantilles pre-dissenyades i l'ensinistrament en la seva administració. Es tracta d'eines molt senzilles i que permeten tenir una web de forma gratuïta. Només calen coneixements previs de navegació per internet.


REINVENTA'T DONA
Et convidem a formar part d'un grup de dones que com tu, es volen incorporar al món laboral o volen obrir el seu propi negoci. Un tècnic s'encarregarà d'orientar-te i assessorar-te sobre els serveis i els recursos disponibles, tant si busques feina com si vols crear el teu propi lloc de treball. Disposareu d'ordinadors amb accés a Internet des d'on podreu accedir a totes les webs per a la recerca de feina, millorar l'elaboració de currículums i/o inscriure's a ofertes de treball. Només has d'assistir als dimarts de 9h30 a 11h30 al Punt Òmnia.

Per a més informació i per a confirmar la teva assistència pots truca al telèfon de l'Ajuntament 93 634 07 48.

Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló | 08690 | Pau Casals, 26-34 | Tel.: 93 645 07 00 | Fax: 93 634 01 95 | Horari: Dll a Dj de 8h30 a 18h i Dv de 8h30 a 15h