Fes-te voluntari/a de Protecció Civil. Et necessitem!

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 10:00

El passat 13 d’agost es va constituir l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil de Santa Coloma de Cervelló, una entitat sense ànim de lucre vinculada funcionalment a l’Ajuntament.

Els companys i companyes de l'AVPC volen donar a conèixer la nova entitat i aconseguir voluntaris i voluntàries per fer tasques de Protecció Civil al municipi. Durant els propers dies i setmanes els trobareu a diferents places i carrers i els dimarts 6 d’octubre es farà la presentació oficial telemàtica.

El dimarts 6 d’octubre hi ha prevista una sessió telemàtica per presentar l’associació i explicar-vos com us podeu fer voluntaris i voluntàries. La podreu seguir a través del canal de YouTube de l’Ajuntament a partir de les 19:30 h.

Si esteu interessats/des o coneixeu algú que ho pugui estar, poseu-vos en contacte amb l'Associació mitjançant:

L’AVPC és l’encarregada de canalitzar la col·laboració del voluntariat com a recurs del municipi en el desenvolupament de les funcions corresponents de protecció civil, i fan tasques relacionades amb la prevenció i sensibilització de la població davant situacions de risc col·lectiu greu, calamitat pública o catàstrofe. Durant la crisi de la COVID-19, les AVPC han estat clau en les tasques d’informació i prevenció de la propagació de la pandèmia, i actualment donen suport a les entrades i sortides de les escoles.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 09:18