Gerard Segú i López

Primer tinent d'Alcaldia
Regidor d'Urbanisme i Educació
PROGRÉS

Sóc veí del Casc antic del municipi. Actualment sóc 1r tinent d'alcaldia, i regidor d'Urbanisme i d'Educació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Visc a Santa Coloma des de fa més de 10 anys, i he estat regidor del Grup Municipal de PROGRÉS des de 2006.

Llicenciat en Biologia, màster en Cooperació per al Desenvolupament, diplomat en Unió Europea, titulat en democràcia per l'Organització de Nacions Unides (ONU) i amb el títol professional d'especialització didàctica.

Professionalment actualment dirigeixo el Centre UNESCO de Catalunya, una organització que manté relació amb l'Organització de les Nacions Unides i que té entre els seus objectius promoure els programes de l'ONU a Catalunya i fer arribar la veu i les propostes de Catalunya als debats internacionals.

Anteriorment he estat tècnic de relacions internacionals al Patronat Catalunya Món, on, entre altres, vaig encarregar-me de l'elaboració del Pla de l'Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya i de la creació dels Observatoris Catalunya Món a les principals universitats del món. També he estat responsable de relacions Internacionals i Cooperació al Desenvolupament de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i coordinador de Relacions Internacionals a la Universitat Oberta de Catalunya.

En el món associatiu, he estat monitor i director d'educació en el lleure i membre d'associacions juvenils, educatives i de consum responsable, ONG i moviments socials, àmbits en els quals he ocupat càrrecs de responsabilitat en l'àmbit local, nacional i internacional. He participat en la creació d'entitats a Santa Coloma, com "La Llauna, associació de consum responsable", el Col·lectiu d'Alternativa Social o la Plataforma "Treballem per la Pau".

Telèfon: 936 450 700
Correu electrònic: segulg@santacolomadecervello.cat
Darrera actualització: 14.01.2019 | 09:42