Júlia Fernández i Rodríguez

Regidora de Gent Gran, Solidaritat i Igualtat
ERC

Vaig néixer el 18 d’agost de 1959.

Actualment sóc regidora de la Gent Gran, de Solidaritat i d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Sóc mestra de primària, coordinadora de cicle i coordinadora de l’aula de ciències de l’Escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts. He prestat durant 17 anys, serveis a “l’Associació Cultura Tretze” de l’Hospitalet de Llobregat, com a representant i coordinadora de tots els programes de l’entitat: Acollida i atenció a les persones nouvingudes, educadora a les Aules de Formació per estrangers; assessorament i orientació en documentació, habitatge, salut. Tota aquesta tasca l’he portat a terme sempre en coordinació amb els serveis municipals i les diferents entitats i serveis d’assistència existents a la ciutat, en funció de les necessitats d’aquest col·lectiu, per tal d’afavorir la inclusió social i laboral de les persones en risc d’exclusió.

He col·laborat en seminaris sobre didàctica i formació de treballadors estrangers, coordinat per Serveis de Cultura Popular i Fundació SER.GI. I a més a més he participat en les trobades internacionals sobre polítiques de Desenvolupament Comunitari, organitzats per la Direcció General de Serveis Comunitaris del Departament de Benestar Social de la Generalitat.

També he participat en el programa de “Gent Gran” de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet donant classes d’alfabetització en el Casal Safaretjos i Casal Singuerlín.

Telèfon: 936 450 700
Correu electrònic: fernandezrjl@santacolomadecervello.cat
Darrera actualització: 26.02.2018 | 16:48