Pavelló Poliesportiu Municipal - Av. Països Catalans, 1-3 |  Tel.: 93 634 07 48  |  Horari: de dll a dv de 9 a 14 h   |   scc.regidoriaesports@santacolomadecervello.cat

Programes d'esport

L'Actualitat. Informació Municipal i Agenda d'esports.

JULIOL 2017

Dll

Dm

Dc

Dj

Dv

Dss

Dg

1

2

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31


Agenda d'esports 2017

 

DISSABTE 8/7/2017| ESPORTS

DIMECRES 12/7/2017 | ESPORTS

 

DISSABTE 15 i DIUMENGE 16/7/2017 | ESPORTS

 

DISSABTES | ESPORTS

Data de publicaci: 28/06/2017 | ESPORTS

Gerard López (CLUB ESPORTIU RITMICA MEDITERRANIA) es proclama Campió d'Espanya Sènior Individual Masculí de Gimnàstica Rítmica. Després d'una doble i llarga temporada per als gimnastes masculins El nostre Gimnasta Gérard López es proclama Campió d'Espanya en la categoria Sènior . 

Data de publicaci: 28/06/2017 | ESPORTS

El passat 29 d'abril, el David Martín Hernández, va participar al campionat d'Espanya WAMAI a la població murciana d'Archena representant a l'escola Mugendo Sant Boi. Va quedar Campió a la modalitat en Mugendo, en formes musicals i no-contact infantil.

 

Data de publicaci: 14/06/2017 | ESPORTS

En Javier Mendoza, veí del poble, es va proclamar campió el passat 11 de juny al Campionat d' Europa de Físic Culturisme Natural disputat a Salamanca. En Javier ha estat campió en la categoria -75kg. classificant-se per disputar el campionat del Món, el proper mes de Novembre a la Illa Martínica, colònia francesa.

Data de publicaci: 24/05/2017 | ESPORTS

El Departament d' Esports de Santa Coloma de Cervelló ha arribat un acord amb el Club de Tennis Can Via per l'ús de la seva piscina d' estiu amb preus especials. Es poden acollir a aquest preus els abonats i abonades de les activitats del Pavelló Poliesportiu Municipal, els associats/des de les entitats esportives i les famílies dels inscrits dels casals d’estiu municipals.

 

Data de publicaci: 19/04/2017 | ESPORTS

Des de la Regidoria de Salut i Esports  vàrem celebrar el dia mundial de l’activitat física.
L’activitat física és essencial pel manteniment i millora de la salut i per la prevenció d’ enfermetats. A més ens ajuda a millorar la quantitat i qualitat de vida gràcies als beneficis orgànics. Gràcies a nombroses investigacions científiques s’ha descobert els beneficis fisiològics, psicològics i socials.

Data de publicaci: 1/03/2017 | ESPORTS

Cada cop és més habitual la pràctica d’esport a l’aire lliure, i cada cop són més les persones que surten a caminar o córrer. Si bé aquesta és una pràctica molt saludable, hem de seguir un seguit de precaucions per a la nostra seguretat, sobretot si correm o caminem en vies urbanes.

Data de publicaci: 1/03/2017 | ESPORTS

A més de la graella d’activitats que t’oferim de dilluns a divendres al Pavelló Poliesportiu Municipal, ara també podràs venir a practicar esport els dissabtes al matí. Vine a gaudir de les activitats dirigides i a entrenar a la nostra nova sala de fitness

Data de publicaci: 12/09/2016 | ESPORTS

Un any més hem tornat a gaudir de la diada catalana amb l’esdeveniment esportiu més important del municipi. Més de 500 esportistes van participar del 36è Cros Popular de l’11 de Setembre de Santa Coloma de Cervelló.

Al següent enllaç podeu consultar les classificacions de totes les categories:http://runonrufus.com/events/36e-cros-popular-santa-coloma-de-cervello/live

Data de publicaci: 5/08/2016 | ESPORTS

L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, conscient de la necessitat d’establir mecanismes que garanteixin l’accés a la pràctica esportiva de la ciutadania, vol donar suport a les famílies amb rendes econòmiques precàries.

Data de publicaci: 5/08/2016 | ESPORTS

OBERTURA EL PROPER OCTUBRE DEL PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL. Atès a l’evolució de l’obra, i per tal de garantir el confort i la seguretat adequada de les activitats, el Pavelló Poliesportiu romandrà tancat durant el més de setembre i no s’haurà d’abonar aquesta mensualitat. A banda de les millores estructurals de la instal·lació, des de l’Ajuntament s'està treballant per la renovació dels aparells de musculació i fitness pel proper 2017.

Data de publicaci: 5/08/2016 | ESPORTS

Us informem que s'amplia el termini d'inscripcions per la cursa Popular 11 de Setembre fins els 700 participants o el dijous 8 a les 23:59h. Els interessats poden inscriure’s mitjançant el següent enllaç:

https://www.rockthesport.com/evento/cros-popular-11-set-sant-coloma-cervello

Els participants inscrits en aquest període d’ampliació hauran de recollir el seu dorsal el mateix dia de la cursa al punt d’informació fins a 30 minuts abans de la cursa.
Si encara no us heu inscrit aprofiteu l'oportunitat!!

Data de publicaci: 27/06/2016 | ESPORTS

L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló ha aprovat l’atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva de la Regidoria d’Esports per desenvolupament d’activitats esportives i promoció de la salut en 2016..

Data de publicaci: 27/06/2016 | ESPORTS

El passat 6 de juny, el David Martín Hernández, va participar al campionat d'Espanya WAMAI a Castelldefels representant a l'escola Mugendo Sant Boi. Va participar a la modalitat d’Exhibició on va quedar subcampió i a la modalitat de Combat on va quedar tercer.

 

Data de publicaci: 24/05/2016 | ESPORTS

Sessió d’Sccumba i Tonificació. Activitats al carrer de la 31ª Festa de la Cirera

Classe oberta de balls llatins
Dissabte 28/05/2016, a les 11h30
A la Plaça del Pi Tallat

Ball aeròbic amb ritmes llatinoamericans com la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba.

Organitza: Regidoria d’Esports. Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

Data de publicaci: 29/04/2016 | ESPORTS

L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha dissenyat dos circuits de cursa per oferir nous espais de pràctica esportiva a l’aire lliure al municipi.

Data de publicació: 04/04/2016

El passat 27 de febrer David Martin va participar al Open del Mediterrani Wamai 2016 en les modalitats formes musicals i no contact. Va representar l'escola Mugendo Sant Boi i en formes musicals sense armes va quedar 2n i en combat no-contact també va quedar segon. Amb molta força i dedicació es prepara per el Spanish Open 2016 el 4 de Juny.

Data de publicació: 29/02/2016

Durant aquest mes de març s’iniciaran les obres de reforma del Pavelló Poliesportiu Municipal, amb la intenció de millorar les instal·lacions i adequar els espais a les necessitats i demandes dels i les usuàries, ampliant i diversificant l’oferta d’activitats esportives en una mateixa franja horària. Dos nous vestidors, una nova sala polivalent, reubicació i millora de la consergeria i de la sala de musculació i recuperació del servei de bar són les principals actuacions que es duran a terme. Mentre durin les obres les activitats esportives continuaran oferint-se amb normalitat.

Data de publicació: 6/02/2016

Els objectes perduts i no reclamats del Pavelló Poliesportiu Municipal han estat lliurats al Rober de Càritas de Santa Coloma de Cervelló.

Data de publicació: 21/12/2015| ESPORTS

Recentment, el Gerard López es va proclamar Campió d’Espanya de Gimnàstica Rítmica de la categoria sènior en el Campionat d’Espanya individual masculí celebrat a Saragossa.

 

Data de publicació: 17/09/2015| ESPORTS

La Regidoria d'Esports vol felicitar a la Judit Casadó Berga per aconseguir la tercera posició al Campionat d’Espanya de Pentatló Modern a la categoria de Benjamí Femení.

Data de publicació: 17/09/2015| ESPORTS

La Regidoria d'Esports vol felicitar al David Martín per aconseguir la primera posició al Campionat de Catalunya WAMAI – Formes Musicals sense Armes – 2015.

Data de publicació: 11/09/2015| ESPORTS

Al següent enllaç podeu consultar les classificacions de les curses de totes les categories del Cros Popular de l’11 de Setembre de Santa Coloma de Cervelló.
Aquest any amb més de 500 participants s’ha pogut tornar a viure el dia de la diada catalana l’esdeveniment esportiu més important del municipi. Un cros amb novetats i també amb aspectes a millorar, tornem a demanar disculpes pel mal funcionament del sistema de xips que ha impedit disposar de la classificació i fer l'entrega de trofeus com estava previst sobre les curses de 5000 m.

Data de publicació: 01/07/2015| ESPORTS

La delegació de la Federació Catalana de Futbol CF al Baix Llobregat va fer entrega el passat més de juny del reconeixement a l’Associació Esportiva Sant Lluís per la introducció del tercer temps al món del futbol.

Data de publicació: 11/05/2015| ESPORTS

L’Ajuntament ha aprovat l’atorgament d’ajuts per facilitar que infants del municipi amb dificultats econòmiques puguin realitzar activitats esportives aquest 2015 per: La pràctica de les activitats esportives per temporada, Casals esportius o campus de tecnificació, Suport a esportistes classificats per fases finals amb competició fora de Catalunya i/o amb pernoctació.

Data de publicació: 26/05/2015| ESPORTS

El proper 26 de Juny es celebrarà la cloenda del 8è curs del AMTSCC (Arts Marcials Tradicionals Santa Coloma de Cervelló). Una trajectòria de 8 anys que s’ha anat consolidant any darrera any, amb treball i confiança de tots els socis i practicants d’aquest noble art.

Data de publicació: 12/05/2015| ESPORTS

L' equip sènior del CER Mediterrània es van tornar a proclamar campiones en la categoria d’equips sènior al Campionat de Catalunya General de l’Esport i la Medalla de la UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes).

Data de publicació: 24/04/2015| ESPORTS

L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi i del Mercat Pagès de la Colònia Güell, i el suport del Consell Esportiu del Baix Llobregat i la Federació Catalana de Futbol, posa en marxa aquest cap de setmana el programa 3r Temps saludable, per a la promoció del consum de fruita i d’hàbits saludables entre els infants i joves que practiquen esport al municipi.

Data de publicació: 23/03/2015| ESPORTS

El Club Esportiu Rítmica Mediterrània al pòdium un any més amb la gimnasta Maria Valdivia Rincon com a campiona infantil al Campionat de Catalunya

Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló | 08690 | Pau Casals, 26 - 34  |  Tel.: 93 645 07 00  |  Fax: 93 634 01 95   |  Horari: de dilluns a divendres de 9 a 18 h