Festa Major de la Colònia Güell

Salutació

Enguany tancarem el mes de juny amb la Festa Major de la Colònia Güell.

S’ha fet esperar, però finalment arriba aquest esperat moment per gaudir de la Colònia Güell i la seva festa.

Les entitats que formen part de la Comissió de la Festa Major, conjuntament amb l’Ajuntament, treballen des de fa mesos amb il·lusió perquè, un cop més, tots i totes gaudim d’aquests dies de celebració en família i amb les amistats.

Com veureu hi ha un munt d’actes i activitats dirigits a totes les edats i gustos, actes més tradicionals i d’altres d’innovadors, però cadascun d’ells treballats amb l’estima al poble i la seva gent, per fer una festa més gran i de tots i totes.

Enguany, mitjançant el pregó d’inici de la festa, s’ha volgut posar en valor la gran tasca que fa la pagesia local, treballant la terra i oferint-nos productes de proximitat de la millor qualitat, i que ja fa 7 anys que podem comprar, setmana rere setmana, estiu i hivern, al Mercat de Pagès de la Colònia Güell.

Vull mostrar el meu sincer agraïment a totes les entitats i persones que han treballat, de nou, o per primera vegada, en l’organització d’aquesta nova edició de la Festa Major. Als pagesos i pageses agrair-los també la seva tasca i celebrar que la gent del poble els hagi volgut reconèixer com a pregoners, amb un lligam fantàstic entre la història, el present i el futur d’un poble ric en diversitat, activitats, paisatges i persones.

Us animo a tots i totes a gaudir de la Festa, del poble, de la seva gent i a participar dels actes programats per aquests dies

Bona Festa Major!!

Anna Martínez.
Alcaldessa.

Darrera actualització: 15.06.2019 | 13:34