Plans, campanyes i programes

 • Pla Local de Joventut 2018-2022 Pla Local de Joventut 2020-2025

  El Ple municipal celebrat el 23/7/2020 va aprovar, amb el vot favorable de tots els grups, el Pla Local de Joventut 2020-2025.

 • Pla municipal de Prevenció d'Incendis forestals

  El Pla municipal de prevenció d'incendis forestals és el document que conté el conjunt de previsions i mesures que cal prendre per reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l'extinció.

 • Pla d’accions de les Muntanyes del Baix (2019-2023) Pla d’accions de les Muntanyes del Baix (2019-2023)

  El Pla d’accions de les Muntanyes del Baix (2019-2023) pretén definir estratègies i accions que permetin recuperar, conservar, dinamitzar i difondre els elements, valors i recursos de l’àmbit territorial definit per a les Muntanyes del Baix.

 • Pla d’Acció per l’Energia Sostenible. PAES Pla d’Acció per l’Energia Sostenible. PAES

  El Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible és un document que neix del pacte d’Alcaldes, i on es concreten les accions que cal dur a terme al municipi per tal de superar els objectius establerts per la Unió Europea per al 2020.

 • Pla local de prevenció de residus municipals de Santa Coloma de Cervelló Pla local de prevenció de residus municipals de Santa Coloma de Cervelló

  Amb la redacció del Pla Local de Prevenció de Residus municipals Santa Coloma de Cervelló el municipi aposta per planificar i aplicar una estratègia que permeti aconseguir arribar als objectius de reducció dels residus municipals generats amb la participació i sensibilització dels diferents agents econòmics i les entitats del municipi, i amb la incorporació de valors, nous hàbits i actituds de consum que facin factible l’èxit del pla.

 • Activa't bellugant el cos i la ment Activa't bellugant el cos i la ment

  Per a majors de 55 anys.
  A càrrec de l'Ofèlia Gusi

 • Jugatecambiental Jugatecambiental

  Espai per al lleure que tracta de promoure el joc en família i el respecte pel nostre entorn. Es fa a través d’un seguit d’activitats i tallers dirigits per educadors ambientals, i un servei de préstec de material per jugar i explorar de forma respectuosa.

 • Digiemprèn Digiemprèn

  Digiemprèn és un lloc web per a estar al dia dels temes relacionats amb el comerç online creat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i al que l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló s’ha adherit. Si tens un negoci digital o vols tenir un,  Digiemprèn t’ajudarà a aprendre totes les eines que et conduiran a l’èxit del teu e-comerç.

 • Prevenció i control del mosquit tigre i altres plagues Prevenció i control del mosquit tigre i altres plagues

  La Regidoria de Salut de l'Ajuntament estableix les mesures perquè el risc de plagues sigui mínim. No podem esperar, però, eradicar-les.

 • Teixim Educació Teixim Educació

  Teixim Educació us ofereix tot un seguit de xerrades, activitats i tallers gratuïts sobre l'educació dels fills i filles en qualsevol dels seus cicles.

 • PlaseQcat PLASEQCAT

  Les característiques d’algunes indústries properes a Santa Coloma de Cervelló fan que existeixi un cert risc químic. El PlaseQCat és un Pla d’emergència que permet preveure tot el que caldria fer en cas de produir-se algun tipus d’accident.

 • Fem un Nadal + sostenible Fem un Nadal + sostenible

  Al Nadal es produeix entre un 10-15% més de residus que la resta de l'any. És responsabilitat de tots i totes minimitzar l'impacte que tenen aquestes festes sobre el medi ambient.

  Us proposem una sèrie de consells senzills per fer del Nadal una celebració més responsable i sostenible.

 • Classes de català per a gent gran Classes de català per a gent gran

  ALS CASALS MUNICIAPLS DE LA GENT GRAN
  Per a majors de 55 anys

 • Gaudeix del Nadal amb salut Gaudeix del Nadal amb salut

  Aquestes dates són una bona oportunitat per compartir moments amb la família i educar els nostres fills i filles perquè adquireixin uns hàbits saludables pel que fa a l'alimentació. Per gauidr al màxim de les festes no podem oblidar-nos de la salut!

 • Espais de Debat Educatiu Espai de Debats Educatius

  L’Espai de Debat Educatiu (EDE) és una iniciativa que ofereix la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació, per tal de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa del municipi.

 • Referent d'Ocupació Juvenil Referent d'Ocupació Juvenil

  Vols Estudiar? Busques Feina? Orientació per a joves de 16 a 29 anys al CRJ Can Carletes.

 • Ens agraden els carrers sense caques Santa ColoM'AGRADA. Ens agraden els carrers sense caques

  Som responsables de les deposicions de les nostres mascotes. Les hem de recollir i llençar a un contenidor o una paperera. És una acció cívica i saludable!

 • NoésNO. Per unes festes lliures d'agressions sexistes No és No. Per unes festes lliures d'agressions sexistes

  Volem que Santa Coloma de Cervelló sigui un poble lliure d'agressions sexistes.

 • Protegiu-vos dels incendis forestals Protegiu-vos dels incendis forestals

  Catalunya és un país de clima mediterrani amb molta massa forestal on sovint hi ha un risc elevat d'incendi forestal. Atesa l’època de l’any en què som, és convenient extremar les precaucions i mantenir-nos vigilants i prudents davant l’amenaça que els focs forestals representen per a la població i per al nostre entorn. 

 • Consells per evitar un cop de calor Consells per evitar un cop de calor

  Quan les temperatures són anormalment altes , la calor excessiva pot ser un perill per a la salut.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 09:33
Darrera actualització: 05.03.2018 | 09:33