Taller de Gestalt

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 18.00 h

AL CENTRE CÍVIC CAN BARUTA
Consciència de temes pendents
Amb Míriam Sans, psicòloga i terapeuta gestalt i Imma Reig, terapeuta gestalt.

A través d’una visualització guiada, t’ajudarem a relaxar-te i prendre consciència de temes pendents, podràs clarificar i actualitzar les teves prioritats i valors, posant atenció en aquells aspectes vitals que són importants per a tu aquí i ara. És un espai de confiança dedicat a cuidar-te i escoltar-te.

Què oferim? Coneixes la Teràpia Gestalt? Coneixes la meditació i/o visualització? La gestalt no només és un enfocament terapèutic sinó també una forma de vida, de relacionar-se. Una de les bases d'aquest enfocament és la introspecció, la connexió amb nosaltres mateixos, les nostres emocions, el nostre cos, els nostres pensaments i la meditació i la visualització són eines bàsiques per afavorir-ho.

A qui va dirigit? A persones amb ganes de dur a terme un viatge interior a través d’una visualització guiada que li permetrà posar llum i actualitzar les seves prioritats i valors, així com prendre consciència dels seus assumptes pendents i discernir que és realment important per a tu actualment.

Que aconseguiràs? A través d'una visualització guiada, t'ajudarem a relaxar-te i prendre consciència de temes pendents, de quantes coses posposem i quants "hauries de" imperen a la nostra vida. Podràs clarificar i actualitzar les teves prioritats i valors posant atenció en aquells aspectes vitals que són importants per a tu aquí i ara. I ho podràs fer en un espai de respecte i confiança, dedicat a tu, per cuidar-te i escoltar-te, donant-te la possibilitat de ser i poder ser amb el que hi hagi sense judicis ni pretensions.

Durada: 2 - 2.30h Nombre de participants: 8 - 15 persones

Utilitzem tècniques de relaxació, visualització guiada i tècniques gestàltiques.

Més informació i inscricpcions:
Centre Cívic Can Baruta
De dilluns a dijous, de 18 h a 20 h
Correu electrònica dones4cantonsscc@gmail.com
Places limitades. Aportació: 20 €

Organitza: Associació Dones pels 4 Cantons - Col·labora: Ajuntament. Regidoria d’Igualtat.

Centre Cívic Can Baruta

c/ Lluís Pascual Roca, 2-4 - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 936 340 802
Correu electrònic: scc.regidoriacultura@santacolomadecervello.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 03.02.2020 | 11:02