Abel Anguiano i Solé

3a Tinença d'Alcaldia
Regidor de Promoció Econònomica i Patrimoni
PROGRÉS

Fill de Santa Coloma de Cervelló, he corregut els seus carrers i camps d'ençà que tinc memòria i segueix tenint un encant singular. Avui el poble està ple de joves que omplen de vida les places i espais comuns, som un poble coaccionat i ric, tenim un futur prometedor i moltes oportunitats. Aprofitem-ho!

Des de petit m'han apassionat les finances i l'economia. Sóc diplomat en ciències empresàries i màster en finances. Aquesta passió m'ha portat a viure lluny de casa. He viscut a Sud africà, un país que no et deixa indiferent i del que tinc un record entranyable tant personalment com professional; a Londres, la capital financera i del talent del món, després de viure més de sis anys ho considero la meva segona casa. Després d'alguns anys lluny de casa, vaig tornar per formar una família, Santa Coloma no s'oblida.

Teràpia o passió, dedico molt de temps a l'esport, m'agrada perdre'm per la muntanya corrent o amb bici, sortir amb companys i de tant en tant fer alguna burrada com una ultratrail o ironman.

  • Retribució bruta anyal: 11.195,40 €
    Dedicació parcial (12 hores setmanals)


Com a regidor em dec al poble, als seus comerços, empreses, autònoms, a la seva història i al ric patrimoni. Treballaré incansablement.

Adreça electrònica: anguianosa@santacolomadecervello.cat
Darrera actualització: 13.07.2021 | 12:26