Isis Sanpera Calbet

Regidora
ACCIÓ PER SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

Vaig néixer i sóc veïna, de moment, de Santa Coloma, trobar allotjament assequible és difícil al municipi.

Vaig anar a l’escola Montpedrós, sóc Biòloga i doctora en Ecologia per la Universitat de Barcelona (UB). He participat en diversos congressos científics internacionals i he estat professora de pràctiques a la UB. Pels meus estudis i el doctorat, he viscut dos anys a França i sis mesos a Canadà, intentant aprendre al màxim d’aquestes experiències.

A Santa Coloma he participat en la creació de l’associació de consum responsable La Llauna, el Col·lectiu Alternativa Social i la Plataforma Treballem per la Pau. Em vaig implicar i segueixo implicada en la lluita contra el tancament de l’escola Montpedrós i per la construcció d’un nou institut. He participat en diverses edicions de la Festa del Modernisme de la Colònia i havia format part de l’Esbart Montpedrós. A Barcelona he estat en el col·lectiu Doctorands Diagonal. 

Participo a Acció Ciutadana perquè crec que a l’Ajuntament les decisions s’han de prendre amb la participació de la ciutadania i que la gent hem d’estar informats en tot moment. Crec que s’ha de pensar globalment i actuar localment. 

Adreça electrònica: sanperaci@santacolomadecervello.cat
Darrera actualització: 22.03.2021 | 19:51