Jessica Muñoz i Rodríguez

Regidora de Gent gran i Salut
COL·LABOREM

Veïna del Pla de les Vinyes des de l'any 2003.

Treballo a l'Hospital de Sant Pau des de 2001. Soc infermera de Recerca VIH, MTS (Malalties de transmissió sexual) i cribratge neoplàsia rectal. Especialista en Densitometria.

Regidora de Salut i esports (2019/2023), actualment regidora de Salut i Gent gran, molt orgullosa de poder continuar treballant per al meu poble.

Pel que fa als estudis tinc postgraus en Infermeria comunitària i prevenció riscos laborals, màster en Assajos Clínics i màster en Direcció i Gestió d'Unitats d'infermeria. Actualment estic treballant la Tesi Doctoral.

Amant del trail i de l'entorn del nostre poble. M'apassiona l'esport i la meva professió, binomi perfecte per una població menys medicalitzada, sana i activa des de la infància fins a l'envelliment de qualitat. Fomentant la vida saludable a tots els nivells millorem la qualitat i cohesió del municipi.
Actualment col·laboro amb el Trail Montpedrós, entrenadora de l'Escola Trail i allà on se'm cridi estic. Vull animar a tothom que s'impliqui en fer de Santa Coloma un poble viu i actiu.

Retribucions percebudes (any 2022)
11.587,20€ (Onze mil cinc-cents vuitanta-set euroa amb vint cèntims)

Adreça electrònica: munozrjs@santacolomadecervello.cat
Darrera actualització: 28.06.2023 | 09:45