Jordi Bartolomé i Fernández

1r tinent d'Alcaldia
Regidor de Joventut, Economia i hisenda, Convivència i seguretat i Patrimoni natural i cultural
COL·LABOREM

Veí de Cesalpina, actualment visc al Casc Antic.

Tinc la titulació d'Enginyer Tècnic Aeronàutic i un Màster de formació del professorat d'ESO i Batxillerat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), un Postgrau en Direcció i Gestió Públiques per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC). A més a més, vaig cursar el primer curs del Grau Universitari de Filosofia, Política i Economia per les universitats Pompeu Fabra, Carlos III i Autònoma de Madrid.

En l'àmbit professional treballo en el departament d'operativa per una empresa del sector aeri (Actualment en excedència forçosa des del 2019 per l'exercici del càrrec de regidor a l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló).

En l'àmbit municipal he col·laborat activament amb diverses entitats del municipi com: l'Associació Juvenil Activa't, de la qual he sigut cofundador i director dels seus casals d'estiu; els Geganters i Grallers, on actualment soc portador de gegants; el Grup de teatre de la Societat Recreativa on col·laboro com a actor. En el passat vaig ser entrenador del Club Bàsquet Montpedrós durant cinc anys i jugador durant onze anys.

He tingut l'honor de ser l'alcalde del poble que estimo i m'ha vist créixer des de l'any 2021 al 2023. A més de ser regidor de govern durant el mandat 2019-2023 portant els departaments de Joventut, Hisenda, Convivència i Seguretat.

Durant aquesta legislatura continuaré treballant amb la mateixa il·lusió i dedicació per seguir millorant i transformant Santa Coloma de Cervelló. Perquè un poble encara més viu, actiu, verd, cuidat, just i feminista és possible.

Seguim!

Retribucions percebudes (any 2022)
39.964,20€ (Trenta-nou mil nou-cents seixanta-quatre euros amb vint cèntims)

Darrera actualització: 29.06.2023 | 10:31