Jordi Bartolomé i Fernández

Alcalde
Regidor de Bon Govern, Participació i atenció ciutadana, Economia i Hisenda i Joventut
COL·LABOREM

Veí de Cesalpina de tota la vida, actualment visc al Casc Antic.

Sóc Enginyer Tècnic Aeronàutica per la Universitat Politècnica de Catalunya i actualment estic finalitzant el Màster de formació del Professorat d'ESO i Batxillerat. A més a més, vaig cursar el primer curs del Grau Universitari de Filosofia, Política i Economia per les universitats Pompeu Fabra, Carlos III i Autònoma de Madrid.

En l'àmbit professional treballo en el departament d'operativa per una empresa del sector aeri (Actualment en excedència).

En l'àmbit municipal col·laboro activament amb diverses entitats del municipi com: l'Associació Juvenil Activa't, de la qual he sigut cofundador i director dels seus casals d'estiu; els Geganters i Grallers, on sóc portador de gegants, i el Grup de teatre de la Societat Recreativa on col·laboro com a actor. Puntualment, col·laboro amb altres entitats del municipi com: la Plataforma en suport de les persones refugiades, l'Associació-Comissió Mostra de la Cirera i la cursa de la Cirera Trail. En el passat vaig ser entrenador del Club Bàsquet Montpedrós durant 5 anys i jugador durant 11 anys.

Crec en una Santa Coloma viva i activa on tots els veïns i veïnes ens sentim cridats a participar. Som un poble que quan se'ns crida responem. M'hi deixaré la pell per aconseguir una Santa Coloma millor per tothom. Aquest nou impuls que mereixem el vull fer col·laborant amb tu.

Retribucions percebudes (any 2022)
39.964,20€ (Trenta-nou mil nou-cents seixanta-quatre euros amb vint cèntims)

Responsable de Premsa, Informació i Comunicació de la Institució:

Sònia Camps
Adreça electrònica: campsvs@santacolomadecervelló.cat
Telèfon: 93 645 07 00 (extensió 2220)

Darrera actualització: 28.02.2023 | 13:11