Júlia Fernández Rodríguez

Regidora de Serveis Socials i Gent Gran
COL·LABOREM

Nascuda a Barcelona i veïna de Cesalpina des de fa més de 30 anys.

Soc diplomada en Professorat d'EGB per la Universitat de Barcelona, Màster en Formació de les Persones Adultes per la Universitat de Barcelona i Diplomatura de Postgrau en Didàctica de Llengües Estrangeres per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vaig ser cofundadora i coordinadora durant el període de 1991-2007 de l'Associació Cultura Tretze a l'Hospitalet de Llobregat, en tasques d'acollida, integració i orientació a persones en situació de vulnerabilitat. Tota aquesta tasca l'he portat a terme sempre de forma voluntària i en coordinació amb els serveis municipals i les diferents entitats i serveis d'assistència existents a la ciutat, en funció de les necessitats d'aquest col·lectiu, per tal d'afavorir la inclusió social i laboral de les persones en risc d'exclusió.

He col·laborat en seminaris sobre didàctica i formació de treballadors estrangers, coordinat per Serveis de Cultura Popular i Fundació SER.GI. I a més a més he participat en trobades internacionals sobre polítiques de Desenvolupament Comunitari, organitzades per la Direcció General de Serveis Comunitaris del Departament de Benestar Social de la Generalitat.

He treballat com a mestra de primària, coordinadora de cicle i coordinadora de l'aula de ciències a l'Escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts.

He estat regidora del Grup Municipal d'Esquerra Republicana – Col·laborem (2015-2019) portant les àrees d'Igualtat, Gent Gran, Solidaritat i Cooperació.

I actualment soc mestra jubilada.

Des de sempre, allà on he viscut, he tingut la inquietud d'interessar-me i participar en el teixit associatiu del lloc on hi era. (Associació Veïns Cesalpina, Societat Recreativa, tresorera AMPA CEIP Montpedrós, presidenta AMPA IES Rafael Casanova, l'APS Associació per la Solidaritat, As. Dones pels 4 Cantons, Geganters i Grallers, Agrupació de Cultura Popular, Cor de Gòspel SIFASOL)) Crec fermament que les entitats veïnals, socials i culturals hem de treballar i col·laborar recíprocament amb els estaments públics per ajudar a fomentar la participació de tots en la pressa de decisions. Si participem des dels nostres barris podrem definir les necessitats que com a poble tenim.
Treballaré des de la proximitat ciutadana i amb la participació de tothom per construir un poble millor i més just, perquè la igualtat d'oportunitats és la condició primera perquè hi hagi justícia social.

Endavant Santa Coloma!!!

Retribucions percebudes (any 2022)
1.160,66€ (Mil cent seixanta euros amb seixanta-sis cèntims)

Darrera actualització: 28.02.2023 | 13:17