Escola Municipal de Pares i Mares

Des de l'ajuntament volem ser partícips de l'educació global, de l'educació que implica no només les famílies i l'escola, sinó tota la ciutat. Sota aquesta idea va néixer ja fa uns anys, el programa de l'Escola Municipal de Pares i Mares.

Aquesta escola ofereix un espai de diàleg, intercanvi d'experiències familiars, reflexió sobre el nostre paper com a pare o mare, informació interessant sobre el tema a tractar i assessorament professional per part d'un expert en educació.

L'Escola Municipal de Pares i mares us ofereix tot un seguit de xerrades, activitats i tallers gratuïts sobre l'educació dels fills i filles en qualsevol dels seus cicles.

Tallers 2019

 • DIMECRES 23 i 30/1/2019 a les 18h
  AL CENTRE CÍVIC CAN BARUTA
  Descobrim el cervell per educar millor
  Adreçat a famílies amb infants de 6 a 16 anys
  Xerrada-taller a càrrec del formador en habilitats directives i creixement personal Albert Lacruz, de l’entitat ÚTIL. La xerrada consta de dues sessions.
  Descobrim l’aportació de la neurociència al camp de l’educació. Com hem de parlar amb els fills? Com podem motivar-los per l'estudi? Com hem d’atendre les seves necessitats emocionals? Com hem d'actuar davant conductes disruptives? Com creem un clima familiar positiu?
 • DIMECRES 13/3/2019 de 18h a 20h
  AL CENTRE CÍVIC CAN BARUTA
  Educar en la diversitat de capacitats
  Adreçat a famílies amb infants de 0 a 6 anys
  Moltes famílies viuen amb neguit el fet de reconèixer que el seu fill és "diferent" a l'infant que havien projectat en els seus pensaments. Gestionar la realitat en el dia a dia pot ser una tasca difícil sense un bon acompanyament emocional i un entorn afavoridor per atendre els neguits en la criança.
 • DIVENDRES 10/5/2019 de 18h a 20h
  AL CENTRE CÍVIC CAN BARUTA
  Taller: petits grans arquitectes
  Adreçat a famílies amb infants de 6 a 12 anys
  Activitat lúdica per a infants. Taller de construcció a gran escala. Utilitzant petits taulons de fusta de pi, tots de la mateixa mida, i sense punts de fixació, els infants desenvoluparan la capacitat d'organitzar elements en tres dimensions.
   
 • DATA PER DETERMINAR
  AL CENTRE CÍVIC CAN BARUTA
  Canvis a l'adolescència
  Adreçat a famílies amb fills i filles a cicle superior i ESO
  Dinàmica de grup amb discussió de casos i debat amb l'objectiu principal de comprendre el procés de canvi que comporta aquesta etapa de la vida: canvis físics, psicològics, socials, de relació amb els pares... També s'incidirà en la situació de conflicte, les dificultats i les pors que es generen en aquest procés.

 

INSCRIPCIONS

Per participar als tallers de l'Escola Municipal de Pares i Mares, cal inscripció prèvia.
Ajuntament. Departament d'Educació
Telèfon: 93 645 07 00 (de dilluns a divendres, de 9h a 14h)
Per correu electrònic a: scc.educacio@santacolomadecervello.cat
Les places són limitades.

Darrera actualització: 21.02.2019 | 10:45