Salutació de l'Alcaldessa


Anna Martínez i Almoril
Alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló


Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló,

Aquesta web és una eina que pretén facilitar a la ciutadania de Santa Coloma de Cervelló informació útil, per tal que tingueu accés a tot allò relacionat amb l'Ajuntament, els serveis municipal, el municipi i l'oferta cívica que està a disposició de tothom. A més, també ens permet apropar-nos a persones d'arreu que tinguin interès a conèixer millor el nostre municipi.

La versió actualitzada de la web municipal ens permet fer més fàcil l'accés a tota la informació que s'hi conté, a banda d'incorporar tecnologies renovades que milloren l'experiència de navegació i faciliten la gestió i l'ordenació dels continguts que posem al vostre abast en una clara aposta per la proximitat i la transparència.

Tot plegat, una eina indispensable per afavorir i millorar la relació entre l'Ajuntament i la ciutadania, que es veu complementada i reforçada amb l'altra eina digital que posem a la vostra disposició: l'Aplicació mòbil per a telèfons intel·ligents.

Santa Coloma de Cervelló és un poble únic, i ens en sentim enormement orgulloses.

L'entorn que ens envolta és inigualable: muntanyes, rieres, el riu Llobregat, el Parc Agrari, parcs urbans i un munt de racons i rutes que fan que el nostre patrimoni natural sigui una gran riquesa del poble. El patrimoni arquitectònic i la història que l'acompanya fan de la nostra vila una joia del Baix Llobregat, del país i fins i tot amb reconeixement global. La Cripta de Gaudí (declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2005), la indústria tèxtil de la família Güell i el conjunt modernista singular de la Colònia Güell en són els elements més reconeguts, i agafen la més gran dimensió durant la Festa del Modernisme que celebrem cada mes d'octubre.

I això es complementa amb el passat i present agrícola, les masies, l'església i l'organització territorial lligada a l'activitat de la pagesia, que ens ofereix l'altra joia del nostre poble: la Cirera. Diem amb convenciment que "No hi ha Cirera millor que la de Santa Coloma de Cervelló", i ho comprovem cada mes de maig a la Festa de la Cirera, que celebra l'arribada d'aquesta deliciosa fruita.

Però tot això mancaria de sentit si no fos pels ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma de Cervelló, que donen vida a un poble actiu, viu, ric en civisme i convivència i amb un destacable teixit associatiu, que amb la seva dedicació ofereix una amplíssima i diversa programació d'actes i activitats, amb tot el suport possible des de l'Ajuntament.

Treballem amb totes les forces per fer del nostre poble un poble millor, més just, igualitari, solidari, ric en valors i que dia a dia ens aporti més orgull!

Aquesta web és una finestra oberta en aquest sentit, i espero que us sigui útil, però com sempre, a més, mantenim les portes obertes de l'Ajuntament i, com alcaldessa, resto a la disposició de tothom per debatre, informar i treballar qualsevol inquietud, necessitat, proposta o incidència que vulgueu compartir.

Anna Martínez i Almoril
Alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló

Darrera actualització: 30.10.2019 | 10:34
Darrera actualització: 30.10.2019 | 10:34