Festes i fires

 • Festa de la Cirera Festa de la Cirera

  31 de maig, 1 i 2 de juny de 2019

  La Festa de la Cirera arrencà l’any 1986 gràcies a l’esforç d’un grup de pagesos i pageses que amb la intenció de reivindicar la importància de la seva feina, van decidir fer una mostra dels seus productes, amb la Cirera com a protagonista.

  L’esdeveniment es va repetir a l’any següent amb una mostra diferent, i axí cada any.

  Amb el pas dels anys la Festa s’ha anat diversificant i, mantenint la Mostra de la Cirera com a punt central, s’han anat afegint altres actes festius i tradicionals, com el concurs d’escopir pinyols, el ball de la cirera, el mercat pagès, exposicions i molts més.

  Es pot degustar i comprar cireres, i és que diuen que ...no hi ha cirera millor que la de Santa Coloma de Cervelló.

  La Festa de la Cirera és l’esdeveniment amb més tradició a Santa Coloma de Cervelló. Durant tot el cap de setmana celebrem l’arribada del fruit més saborós del nostre poble, amb actes d’arrel tradicional, activitats familiars, música, exposicions i, sobretot, moltes cireres. Una combinació que agradarà a tota la família.

 • Festa del Modernisme

  18, 19 i 20 d'octubre de 2019

  Les Festes del Modernisme recreen determinats elements de la vida de la Colònia Güell de cent anys enrere. Aquesta recreació utilitza el mètode d'Història Viva mitjançant teatralitzacions al carrer i altres activitats culturals, totes elles en un context festiu i en un marc arquitectònic incomparable de la pròpia Colònia .

Darrera actualització: 05.03.2018 | 09:51
Darrera actualització: 05.03.2018 | 09:51