Concurs de Curtmetratges en confinament

Santa Coloma de Cervelló, Abril 2020

1. Per prendre part al concurs, és condició indispensable que els treballs a presentar siguin originals, inèdits i anònims.

2. El tema dels curtmetratges és obert, però ha de tenir relació amb la festa de la Cirera que motiva el concurs, i ha de servir per:

 • Donar a conèixer la celebració de la 35a Festa de la Cirera i l’Agricultura - Edició especial.
 • Posar en valor les cireres i el producte agrícola del municipi, així com la pagesia i el producte de proximitat.
 • Cridar a la participació activa de la ciutadania a través de les xarxes socials creades especialment per a aquesta edició.

3. ­Pel que fa a les condicions tècniques:  

 • Les imatges s’han d’enregistrar des de casa, i no poden ser anteriors a l’inici del confinament.
 • No s’acceptaran més de dos treballs per autor.
 • La durada no pot superar els 2 minuts, inclosos els crèdits. ­
 • Poden ser en format MP4, MOV o AVI.
 • ­ En el curtmetratge ha d’aparèixer el nom 35a Festa de la cirera i l’Agricultura (edició especial), 29, 30 i 31 de maig de 2020.
 • També  hauran d’aparèixer els logos de:
 1. Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló. Regidoria de cultura.
 2. Associació Comissió Mostra de la Cirera.
 3. Diputació de Barcelona.
 4. També cal incloure els canals oficials.

Trobareu els logos a la web de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

4. El termini de presentació dels treballs acabarà a les 00h del dia 13 de Maig de 2020.

Cal enviar els curtmetratges a l’adreça de correu electrònic scc.regidoriacultura@santacolomadecervello.cat

Atès el tamany dels arxius possiblement no us permetrà enviar-lo directament. Caldrà que feu la transferència mitjançant alguna eina per penjar-lo al núvol (ex. Wetransfer, Google drive).

A l’assumpte caldrà posar CONCURS DE CURTMETRATGES DE LA 35a FESTA DE LA CIRERA.

Al contingut del missatge caldrà que especifiqueu el vostre nom i telèfon de contacte.

Durant els següents dies el participants rebran un acús de rebut per part de la Departament de Cultura per confirmar correcta  entrega.

5. Les propostes presentades  es penjaran al web i als canals oficials de la Festa de la Cirera del 15 al 17 de Maig. Durant aquest període els seguidors d’aquestes xarxes puntuaran amb un “m’agrada” els curtmetratges preferits. El dia 18 el jurat qualificador puntuarà els tres curtmetratges més votats pels seguidors. El guanyador es donaran a conèixer públicament el dia 19 de Maig.

6. El curtmetratge més votat s’utilitzarà per a la promoció de la 35a Festa de la Cirera i l’Agricultura - Edició especial. El premi consistirà en un val de 100 € per a bescanviar al mercat de la cirera (només parades de l’Agrària de Santa Coloma) i 100€ per a bescanviar en els comerços del municipi que han estat tancats durant el període de confinament.

7. Els curtmetratges premiats quedaran en propietat exclusiva de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que es reserva tots els drets de publicació i difusió.

8. La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i l’autorització a l’organització per a la reproducció dels curtmetratges triats. Els autors/es es responsabilitzen que no existeixin tercers, i de tota reclamació per drets d’imatge. En aquest sentit, els autors/es guanyadors/es cediran de forma voluntària i gratuïta, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional, a l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló els drets d’explotació del curtmetratge premiat (drets de reproducció, distribució, comunicació pública, transformació i publicació). Aquesta cessió en exclusiva permet a l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló explotar les obres en exclusivitat, i atorgar autoritzacions a tercers.

9. L’Ajuntament es reserva el dret d’exhibició i publicació de les obres no premiades.

10. El Departament de Cultura queda facultat per resoldre qualsevol contingència no prevista en aquestes bases, sense dret a cap tipus de reclamació sobre cap decisió.

Membres del jurat qualificador del concurs de Curtmetratges confinats

 • Vot emès per l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló
 • Vot emès per l’Associació Comissió de la Mostra de la Cirera
 • Vot emès per l’Agrària de Santa Coloma de Cervelló

Logos per descarregar

Darrera actualització: 02.05.2020 | 11:29
Darrera actualització: 02.05.2020 | 11:29