Planeta Cirera

REPORTCirerer

E presentem PLANETA CIRERA!  L'entrevista dolça amb el REPORTCirerer que ens portarà tot un seguit d’entrevistes per conèixer el món de la cirera i de la festa a Santa Coloma de Cervelló

Mercè Olivé, de Can Cartró

Avui iniciem l'Espai anècdotes de la Festa de la Cirera! I ho fem amb la Mercè Olivé, de Can Cartró, qui ens explicarà com va començar i com es va muntar la primera Festa de la Cirera i ens parlarà dels seus 35 anys d'història!

Família Cal Rajoler

Avui visitem la tenda de la família Cal Rajoler, al bell mig del poble, al carrer Eusebi Jover, on cada any celebrem el Mercat de la Cirera. La Mercè, el Carles i el Carlos ens parlen de l’evolució de la maquinària agrícola.

Eduard Morral de Cal Pastoret

Avui aprendrem com es planta un cirerer i quin és el seu cicle de vida amb l’Eduard Morral de Cal Pastoret.

Miquel Sàbat de Cal Nano

Avui visitem el magatzem de la Cooperativa Agrària de Santa Coloma de Cervelló. El Miquel Sàbat de Cal Nano ens explica quin tipus d’adob es posa al cirerer!

Miquel Quilabert de Cal Mansió

Avui el Miquel Quilabert de Cal Mansió ens explica com es recullen les cireres!

Can Colomer. Francesc

Avui visitem la Masia de Can Colomer, on el Francesc ens explica les diferents varietats de cirera que es conreen a Santa Coloma de Cervelló.

Visitem Mercabarna, amb Josep Ollé

Hem visitat Mercabarna, per conèixer la parada de Santa Coloma de Cervelló. I ho hem fet amb el Josep Ollé, venedor a Mercabarna des de fa 40 anys! I amb la Paquita.

Cal Marcelino. Joan Ràfols

Comencem amb un pagès mític. Un pagès de tota la vida. El senyor Joan, el pagès de Cal Marcelino‼

Darrera actualització: 27.05.2020 | 16:58
Darrera actualització: 27.05.2020 | 16:58