Salutació de l'Alcaldessa

S’apropa de nou el temps de la Festa Major de Santa Coloma de Cervelló. Festa grossa, amb una programació ben carregada d’actes per a tots els gustos i edats, i algunes novetats!

Enguany, l’Associació de Gent Gran de Santa Coloma ens oferirà una representació teatral uns dies abans de la Festa Major. Un acte avançat a l’inici formal de la Festa, el dia 
14 d’agost, que arribarà de la mà de les Bruixes, la caminada nocturna i els balls de comparses a la plaça Constitució.

En aquest programa teniu tota la informació de les propostes que faran que la Festa Major sigui encara més rica i distreta, i de les moltes entitats i persones que treballen perquè aquests dies siguin dies d’alegria, cultura, retrobaments, convivència i de moments únics per gaudir del nostre poble i la seva gent. No us ho perdeu, perquè cada any hi ha noves sorpreses, més activitats i més diversió i alegria compartida!

Com sempre, vull agrair enormement la tasca que fa tanta gent al llarg de l’any per mantenir viu el poble i preparar la Festa Major, i convidar-vos a totes i a tots a sortir als carrers i places, participar i gaudir de la Festa i del poble!! Us desitjo molt bona Festa Major!!

Anna Martínez,
Alcaldessa

Darrera actualització: 30.07.2019 | 15:45
Darrera actualització: 30.07.2019 | 15:45