Bruguera Tennis Academy. Tot Team

El centre disposa de residència, escola internacional de tennis, 16 pistes i piscina, i es complementen amb serveis de medicina esportiva, fisioteràpia i cuina a càrrec de nutricionistes.

Instal·lacions esportives ideades perquè els jugadors puguin dur a terme un entrenament de tennis competitiu. Per això, els ofereixen pistes de terra i greenset (ràpida) permet la preparació flexible en qualsevol superfície (depenent de les característiques del torneig), un gimnàs totalment equipat, un camp per a activitats addicionals, com a futbol i bàsquet, i una piscina a l'aire lliure (essencial per als treballs de resistència i relaxació dels jugadors).

Per completar l'entrenament, també disposa d'un restaurant exclusiu per als alumnes, amb cuina pròpia i plats elaborats per l'equip de nutricionistes i d'un centre especialitzat en medicina esportiva i fisioteràpia.

L'educació proporcionada IMSE International School completen l'excel·lència que aconsegueix cada alumne en un mateix espai. L'Acadèmia Bruguera a més del programa anual que es desenvolupa de setembre a juny, disposa d'altres opcions, ja siguin intensius, preparacions especials per a tornejos i formació específica per a entrenadors.

Orenetes, s/n - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 634 03 30
Adreça electrònica: info@brugueraacademy.com
Lloc web: brugueraacademy.com/
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 15.03.2017 | 11:51