28 de juny, Dia Internacional per l’alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 10:00

L’Ajuntament se suma a la commemoració d’aquesta diada amb la pintada reivindicativa de diversos bancs de l’espai públic.

L’activitat es va celebrar ahir dlluns i va anar a càrrec de joves acompanyats i acompanyades per l’equip de joventut de Can Carletes i el servei de medi obert. També va participar l’Associació de  Dones pels 4 Cantons.

Com ja és habitual, s'ha penjat la pancarta amb els colors de l’arc de Sant Martí al balcó de la façana de l’antic Ajuntament.

A la sessió de ple del dia 30 de juny es llegirà el manifest institucional.

En l’enllaç següent trobareu l’Especial Biblioteques 28J, una àmplia selecció de recursos que han elaborat en col·laboració conjunta l’Oficina de les Dones i LGTBI i la Xarxa de Biblioteques Municipals.

https://bibliotecavirtual.diba.cat/es/lgtbi

Us recordem que el Servei d’Atenció Integral Baix Llobregat atén qüestions sobre diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

Ofereix una atenció integral a les persones LGBTI donant suport específic per presentar incidències i denúncies per discriminació per raó d'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere i per realitzar determinats tràmits.

https://www.elbaixllobregat.cat/lgbt

Darrera actualització: 29.06.2022 | 10:13