La Colònia Güell: un passeig pel Modernisme. Visita guiada gratuïta

Diumenge, 13 d'octubre de 2019 de 11.00 h a 13.00 h

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI
Inscripcions obertes a partir del 16 de setembre. Places limitades.
Visita guiada a càrrec de Josep Padró

Resseguirem les edificacions més singulars de la Colònia Güell i les petites i grans històries de la vida d'aquesta colònia industrial, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional. La seva església, obra d'Antoni Gaudí, té la declaració de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Punt de trobada: Avinguda Ferran Alsina s/n, davant l'entrada del recinte industrial

Inscripcions a partir del dilluns 16 de setembre.
Correu electrònic: quilabertad@santacolomadecervello.cat
Telèfon: 93 645 07 00
Places limitades.

Les Jornades Europees del Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat. Us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de portes obertes del patrimoni cultural.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2019 a Catalunya se celebrarà els dies 11, 12 i 13 d'octubre.

Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

Organitza: Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló. Regidoria de Patrimoni -  Col·laboren: ALS. Advanced Leisure Services | Consorci de la Colònia Güell.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 13:32