Hem de continuar respectant les franges horàries

Divendres, 22 de maig de 2020 a les 11:00

La darrera mesura aprovada pel Ministerio de Sanidad que flexibilitza restriccions i suprimeix les franges horàries per a sortir a passejar o fer esport als municipis de menys de 10.000 habitants, no es pot aplicar a Santa Coloma de Cervelló. Haurem d'esperar que entrem a la fase 1. A través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament informarem la ciutadania puntualment dels canvis de forma fiable i veraç, amb indicacions de les mesures que s'aprovin.

Aquesta mesura només es pot aplicar en els municipis de menys de 10.000 habitants i amb una densitat de població inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat que encara es troben en fase 0 i fase 1.

En el nostre cas, la densitat de població és de 1.179 habitants per km2, molt superior a l'establerta, i igual que a la resta de municipis del Baix Llobregat, no podem suprimir encara les franges horàries, i les hem de continuar respectant.

Això vol dir que hem de seguir aplicant les mateixes mesures, amb franges horàries, fins dilluns, quan entrarem en fase 1. A través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament informem la ciutadania puntualment dels canvis de forma fiable i veraç. Seguiu les indicacions que us facilitem.

El Telenotícies migdia de TV3 ha fet una connexió des del nostre municipi, i s'ha fet ressò de la confusió que aquest matí ha generat aquesta nova ordre ministerial entre la ciutadania, i sobretot, entre els restauradors i bars del municipi, que en un primer moment han interpretat que sí podien instal·lar les terrasses.

Darrera actualització: 23.05.2020 | 08:29