Millorem els espais públics

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 10:00

Us fem cinc cèntims de les principals actuacions de millora que l’Ajuntament ha realitzat en diferents espais públics en els darrers mesos, de manera que anem millorant el nostre entorn per poder-ne gaudir de la millor forma possible.

PARC INFANTIL DE CAN VIA 
Al parc infantil de Can Via (carrer Espígol) s’han substituït les travesses de l’escala d’accés que estaven malmeses, i s’han col·locat unes de noves, amb la mateixa disposició que les que hi havia.
Cost de l’actuació: 18.467,18 €



A les escales que comuniquen el carrer Faisà amb els espais interiors dels edificis, s’ha substituït la fusta que conformava l’escala que estava molt deteriorada per un graonat amb peces prefabricades de formigó. S’ha aprofitat l’actuació per substituir la canal i la reixa de recollida d’aigües del punt alt, que estava molt deformada, per una canal nova.
Cost de l’actuació: 15.164,76 €

CEMENTIRI MUNICIPAL
S’ha reformat el bany públic, per tal d’adaptar-lo a la normativa d’accessibilitat. S’ha eliminat l’esglaó d’accés i s’ha regularitzat el paviment exterior, i a l’interior s’han redistribuït els sanitaris i s’ha adaptat el mobiliari per permetre l’accés amb cadira de rodes.
Cost de l’actuació: 7.122,88 €

També s’ha fet una actuació a l’ossera: s’ha fet una neteja i desbrossada de l’espai, i s’ha aixecat un tancament perimetral amb parets de bloc de formigó i coberta impermeabilitzada.
Cost de l’actuació: 13.975,00 €
 

SERVEI DE BIBLIOTEQUES
A la Biblioteca Joaquim Folguera de la Colònia Güell s’han renovat els aparells de climatització a les dues plantes; s’ha substituït el sistema d’enllumenat i s’han instal·lat làmpades LED. A tot l’edifici de Sant Lluís s’ha fet una actuació per solucionar les humitats, sanejant la coberta i netejant les canals per evitar filtracions d’aigua. S’ha pintat la façana i els panys de paret afectats per la humitat. A Sant Lluís s’ha pintat el paviment i s’han canviat les dues catifes d’accés.
Cost de les actuacions: 30.819,04 €



A la Biblioteca Pilarin Bayés s’han instal·lat portes corredisses automàtiques a l’accés des de l’exterior i a l’accés a la sala de la biblioteca.
Cost de l’actuació: 10.851,46 €

CENTRES EDUCATIUS
A la Llar d’Infants Rojas Feliu s’ha pavimentat la sala polivalent, l’aula de nadons i l’aula de P1 amb un paviment aïllant per tal de millorar el confort tèrmic d’aquestes aules on els infants juguen a terra.
Cost de l’actuació: 6.954,34 €



A l’Escola de la Colònia Güell s’ha substituït l’antiga porta de ferro d’accés al pati per una altra més lleugera d’alumini per tal que la seva manipulació sigui més fàcil i còmode. També s’ha habilitat la segona sortida d’evacuació del gimnàs.
Cost de l’actuació: 3.775,91 €

ENLLUMENAT
S’ha instal·lat enllumenat públic a l’aparcament de l’Av. Santa Coloma, al costat del cementiri municipal. Als carrers Sant Jordi i Doctor Barraquer, s’ha substituït les llumeneres per LED per millorar les condicions lumíniques existents. Es preveu iniciar la instal·lació de sistemes de telegestió CITILUX als quadres d’enllumenat públic per rebre alarmes en cas de fallada i fer lectures remotes i emmagatzemar dades de consum, funcionament, i eficiència energètica. La instal·lació començarà als quadres de  Cesalpina i la Colònia.
Cost de les actuacions: 30.990,03 €

Darrera actualització: 30.10.2019 | 10:12