El CE Eusebi Güell commemora el seu 110è Aniversari

Dijous, 12 de setembre de 2019 a les 12:00

El passat 1 de setembre, el Centre d'Esports Eusebi Güell va celebrar els seus 110 anys d'història esportiva. I ho va fer amb un partit de commemoració contra el FC Santboià, un altre equip beterà fundat l'any 1908. Tal com diu l'equip al seu web, el resultat és el de menys. En el record perdurarà el partit i el camp ple de públic per commemorar el 110è aniversari del club.

Els capitans dels dos clubs es van fer entrega de dues plaques commemoratives del 110è aniversari, i tot seguit va començar el partit amb la Sacada d'honor, a càrrec de la senyora Ana Rivero, Directora del Centre d'Interpretació de la Colònia Güell.

Al partit també hi van assistir la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, Sra. Jessica Muñoz; el President del Centre d'Interpretació de la Colònia Güell, Sr. Àngel Díaz; la Delegada del Baix Llobregat de la Federació Catalana de Futbol, Sra. Paquita Linares; i en representació del FC Santboià, la Sra. Anna Martín i el Sr. Folc.
Els jugadors del CE Esports Eusebi Güell van jugar amb la nova equipació commemorativa del 110è aniversari, que ha proporcionat el Centre d'Interpretació de la Colònia Güell.Al blog del club http://eusebiguell.blogspot.com/ podeu veure fotografies del partit de commemoració.

Moltes felicitats CE Eusebi Güell! Us desitgem molts èxits i una llarga trajectòria esportiva.

Darrera actualització: 12.09.2019 | 12:26