Borsa de treball centres residencials Covid-19

Atesa la situació d'emergència sanitària derivada de l'epidèmia del coronavirus Covid-19 i a efectes de garantir el personal suficient per a la cobertura de les necessitats de les persones usuàries en els centres residencials d'atenció a gent gran del municipi, s'ofereix una Borsa de Treball de personal sanitari en els diferents llocs i àmbits de treball preferents: gericultors, infermeria, auxiliars de clínica, estudiants de branques sanitàries, neteja i cuina.

En aquests moments, el més necessari és la incorporació de gericultors i gericultores.

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament hem habilitat un formulari perquè et puguis inscriure en aquesta borsa de treball que coordinarem des de l'Ajuntament. La relació contractual la realitzareu amb els centres residencials d'atenció a gent gran.

En el formulari veuràs un apartat per tal que adjuntis el teu currículum actualitzat.

Borsa de treball centres residencials Covid-19Avís legal

Avís legal

D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) i la Llei Orgànica Espanyola 3/2018 en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part del fitxer de tractament de dades “Borsa de treball centres residencials Covid-19” sota la responsabilitat de AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ, creat amb la finalitat de gestionar i comunicar necessitats de personal auxiliar COVID-19 (Per correu electrònic, SMS, telèfon o altres mitjans).

Darrera actualització: 14.04.2020 | 22:36
Darrera actualització: 14.04.2020 | 22:36