Formulari compra COVID-19

Sol·licitud d’ajuda per a fer la compra d'aliments i productes de primera necessitat

La situació d’emergència sanitària decretada per les autoritats i les mesures acordades per contenir la propagació del virus COVID-19 ha fet que hi hagi famílies confinades sense possibilitat d’anar a fer les compres imprescindibles.

Les persones i famílies que us trobeu en aquesta situació, podeu fer-nos arribar la vostra sol·licitud perquè una persona de la borsa de voluntaris de Santa Coloma de Cervelló faci la compra per vosaltres. Us la portaran a casa persones voluntàries de la Creu Roja. La compra es farà un cop a la setmana per domicili.

Us recordem que la llista de la compra només ha d’incloure aliments i productes de primera necessitat. L’import màxim de la compra ha de ser aproximadament de 50 €.

Una persona voluntària es posarà en contacte amb vosaltres per acabar de definir la llista de la compra que necessiteu. Un cop els voluntaris de Creu Roja us la portin a casa, haureu de fer l’abonament de l’import al número de compte ES21 0081 0446 6500 0100 1604 (Banc de Sabadell. Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló)

Avís legal

Avís legal

D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) i la Llei Orgànica Espanyola 3/2018 en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part del fitxer de tractament de dades “Voluntaris Covid-19” sota la responsabilitat de AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ, creat amb la finalitat de gestionar i comunicar necessitats de voluntariat COVID-19  (Per correu electrònic, SMS, telèfon o altres mitjans).

Així mateix, l'informem que té dret a sol·licitar l'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ Pau Casals, 26-34 08690 Santa Coloma de Cervelló o enviant un correu electrònic a scc.dpd@santacolomadecervello.cat, juntament amb una fotocòpia del seu DNI o document anàleg en dret, indicant el tipus de dret que vol exercir. Té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament efectuat prèviament. També té dret a presentar una reclamació, si considera que el tractament de dades personals no s'ajusta a la normativa vigent, davant l'Autoritat de control (www.agpd.es).

Darrera actualització: 27.03.2020 | 08:39
Darrera actualització: 27.03.2020 | 08:39