Formulari voluntariat COVID-19

Voluntariat

La situació d’emergència sanitària decretada per les autoritats i les mesures acordades per contenir la propagació del virus COVID-19 ha fet que moltes persones a títol individual es mostrin disponibles per a fer de voluntari/a per ajudar a les persones més vulnerables.

És per aquest motiu que des de l’Ajuntament hem habilitat un formulari perquè us pugueu inscriure en una borsa de voluntariat que coordinarem des de l'Ajuntament i anirem activant segons la necessitat de cada moment.

Des dels serveis socials de l'Ajuntament s'està treballant per no deixar desatesa cap persona vulnerable mitjançant els diferents serveis que s'ofereixen com el Servei d'Atenció Domiciliària, els àpats i la teleassistència.

Des de l’Ajuntament volem agrair totes aquelles persones que s’han interessat o s’interessaran per fer de voluntari/a.
Llegiu les recomanacions que Protecció Civil ha publicat per al voluntariat clicant aquí.Avís legal

D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) i la Llei Orgànica Espanyola 3/2018 en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part del fitxer de tractament de dades “Voluntaris Covid-19” sota la responsabilitat de AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ, creat amb la finalitat de gestionar i comunicar necessitats de voluntariat COVID-19  (Per correu electrònic, SMS, telèfon o altres mitjans).

Així mateix, l'informem que té dret a sol·licitar l'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ Pau Casals, 26-34 08690 Santa Coloma de Cervelló o enviant un correu electrònic a scc.dpd@santacolomadecervello.cat, juntament amb una fotocòpia del seu DNI o document anàleg en dret, indicant el tipus de dret que vol exercir. Té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament efectuat prèviament. També té dret a presentar una reclamació, si considera que el tractament de dades personals no s'ajusta a la normativa vigent, davant l'Autoritat de control (www.agpd.es).

Darrera actualització: 26.03.2020 | 13:28
Darrera actualització: 26.03.2020 | 13:28