Seguretat Ciutadana

Notícies

  • 21 de setembre de 2020 Fes-te voluntari/a de Protecció Civil. Et necessitem! Fes-te voluntari/a de Protecció Civil. Et necessitem!

    El passat 13 d’agost es va constituir l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil de Santa Coloma de Cervelló, una entitat sense ànim de lucre vinculada funcionalment a l’Ajuntament.

  • 27 d'agost de 2020 L’Ajuntament activa el DUPROCIM per risc d'inundacions en fase de prealerta

    Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) a partir de migdia de divendres es poden superar els 40 mm en 30 minuts d'intensitat de pluja al Sud de Barcelona, a les comarques interiors de Girona, a la Catalunya Central i a Tarragona. A la resta del territori es poden superar els 20 mm en 30 minuts d'intensitat de pluja.

  • 19 d'agost de 2020 La Policia Local incorpora als dos agents que es trobaven a l’Escola de Policia La Policia Local incorpora als dos agents

    La Policia Local de Santa Coloma de Cervelló incorpora als dos agents que es trobaven a l’Escola de Policia de Catalunya després que aquests hagin finalitzat la seva formació i hagin obtingut la qualificació d'apte en el Curs de formació bàsica per a policies 2019-2020 el passat 31 de juliol.

Darrera actualització: 21.03.2017 | 11:47