Seguretat Ciutadana

Notícies

  • 24 de desembre de 2019 A la nit, respecta i no deixis rastre! A les nits, respecta i no deixis rastre!

    A les nits, els espais públics com parcs i places apleguen un bon nombre de veïnes i veïns. Amb l'objectiu de reduir les conductes incíviques (sorolls, brutícia, consum d'alcohol i drogues...) en aquests espais, des de la regidoria de Convivència i Seguretat i iniciem una campanya de civisme per sensibilitzar la ciutadania en el respecte a l'ús adequat dels espais públics i el descans del veïnat.

  • 24 de desembre de 2019 El Ple aprova inicialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal

    El Ple Municipal celebrat el passat 19 de desembre va aprovar inicialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de Santa Coloma de Cervelló. El termini d’exposició pública perquè es presentin al·legacions s’obre el 3 de gener i finalitza el 14 de febrer de 2020. 

  • 4 de desembre de 2019 L’aparcament públic d’avinguda Santa Coloma s’obrirà el 5 de desembre L’aparcament públic d’avinguda Santa Coloma  s’obrirà el 5 de desembre

    Les obres de millora de l’aparcament públic de l’avinguda Santa Coloma estan a punt d’enllestir-se, i és previst que es pugui obrir demà 5 de desembre. L’aparcament continuarà sent públic i gratuït, i en cap cas es contempla que sigui zona blava de pagament.

Darrera actualització: 21.03.2017 | 11:47