El Pavelló Poliesportiu Municipal reobre avui les seves portes per a persones abonades i entitats

Dimarts, 1 de setembre de 2020 a les 10:00

A partir d’avui dimarts el Pavelló Poliesportiu Municipal reprèn la seva activitat i obre en el seu horari habitual de 7:00 a 22:30 h, amb alguna petita variació en la seva proposta d’activitat esportiva dirigida. Poden fer ús de les instal·lacions tant les persones abonades com les entitats que hi entrenen.

El Departament d’Esports ha redactat un protocol que pretén fer una reobertura ordenada i sobretot segura tant per als usuaris i usuàries com per al personal de l’equipament. Les persones que hi accedeixin hauran de signar una declaració responsable.

L'ús de la mascareta és obligatòria a tota la instal·lació, així com rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i mantenir la distància. Els aforaments de les sales i dels diferents espais del Pavelló s’han limitat seguint les mesures establertes pel Departament de Salut de la Generalitat, i s’ha creat un circuit interior per ordenar la circulació de les persones. A cada sala o espai d'entrenament s’indiquen les mesures específiques per realitzar l’activitat, i l'ús del vestidor és limita a canviar-se de roba, si és necessari.

La regidoria d’Esports us anima a  fer esport i activitat física saludable amb seny, respecte i responsabilitat. Per això, quan vingueu al Pavelló Poliesportiu, cal que prengueu les mesures següents:

  • Cal portar mascareta (no pot ser una mascareta de vàlvula)
  • Neteja de mans amb hidroalcohol.
  • Respectar la distància de seguretat.
  • Respectar els circuits de circulació senyalitzats a la instal·lació.
  • Signar una declaració responsable.
  • No hi podran accedir les persones que presentin simptomatologia compatible amb la COVID-19, o han estat en contacte amb algun malalt.

Si no sou usuaris o usuàries del Pavelló Poliesportiu, us podeu donar d’alta a:

Oficines del Pavelló Poliesportiu
Av. 11 de Setembre, 3.
De dilluns a divendres, de 9 h a 14 h
Telèfon: 93 645 07 00 (extensió 402)

A l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament
C. Pau Casals, 26-34
Cal demanar cita prèvia al telèfon 93 645 07 00 o al correu electrònic scc.recepcio@santacolomadecervello.cat

Telemàticament al web de tramitació electrònica de l’Ajuntament

Darrera actualització: 01.09.2020 | 17:30