Patrimoni i turisme

Documental "Memòria de Santa Coloma de Cervelló: El camp i la fàbrica"

Documental "Memòria de Santa Coloma de Cervelló: festes, tradicions i convivència"

 

Notícies

  • 16 de novembre de 2022 Comencen les obres de rehabilitació de la masia de Can Roc i l'antic ajuntament Dimecres 16 de novembre es va signar l’acta d’inici de les obres de rehabilitació de la Masia de Can Roc

    Dimecres 16 de novembre es va signar l’acta d’inici de les obres de rehabilitació de la Masia de Can Roc, i ja estan en marxa les obres a l'antic Ajuntament.

  • 4 de novembre de 2022 II Jornades de Memòria Històrica Local, una mirada al passat II Jornades de Memòria Històrica Local, una mirada al passat

    L'Ajuntament organitza les II Jornades de Memòria Històrica Local els dies 12 i 13 de novembre, donant continuïtat a les que es van celebrar el 2020. Les jornades d'enguany aprofundiran en les conseqüències de la Guerra Civil i com aquests fets van influir en l'educació i la societat de la postguerra.

  • 24 de maig de 2022 Es presenta el llibre "Clamor per Lluís Pascual Roca" a Can Baruta Clamor per Lluís Pascual Roca

    Una setantena de persones van assistir el passat divendres 20 de maig a la presentació del llibre "Clamor per Lluís Pascual Roca", una obra escrita a 4 mans per la Gemma Ràfols, l'Esther Badosa, la Montse Pascual i la Marta Rovira per recordar la figura del seu avi. A l'acte, que es va celebrar al pati de Can Baruta, hi van assistir l'alcalde, Jordi Bartolomé, i la regidora de Patrimoni, Esther Castillo.

Darrera actualització: 16.11.2022 | 14:36