Cultura

Notícies

  • 27 de març de 2023 Ja tenim el cartell Guanyador de la 38a Festa de la Cirera i l’Agricultura La regidora de Cultura, Maria Pau, fa entrega del premi a la Cristina Rius

    El jurat qualificador del concurs de cartells de la 38a Festa de la Cirera i l'Agricultura ha realitzat la valoració dels treballs presentats, i la suma de puntuacions ha donat com a guanyador el cartell presentat per Cristina Rius sota el pseudònim "Niuet".

  • 9 de desembre de 2022 Un important impuls a l’activitat cultural Un important impuls a l’activitat cultural

    La millora de les dades sanitàries relacionades amb la pandèmia de COVID-19 ha permès, al llarg d’aquest 2022, un retorn progressiu a l’activitat presencial, amb el que això ha suposat per a la recuperació de les propostes relacionades amb la cultura i les activitats tradicionals. Aquesta tornada a una certa normalitat s’ha vist acompanyada, a la nostra població, per una sèrie d’actuacions municipals destinades a potenciar els equipaments i l’activitat cultural en el seu conjunt.

  • 5 de desembre de 2022 Santa Coloma de Cervelló amb La Marató de TV3 Santa Coloma de Cervelló amb La Marató de TV3

    Les entitats de Santa Coloma de Cervelló es tornen a unir per col·laborar amb La Marató de TV3 que enguany tracta sobre la salut cardiovascular. A tots els actes podràs fer el teu donatiu en una de les guardioles. També les podràs fer en línia fins al 31 de desembre de 2022.

Activitats

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:14