App

Tota la informació de Santa Coloma de Cervelló al teu mòbil

L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló t’ofereix una  aplicació mòbil (APP) perquè tinguis accés a la informació del municipi d’una manera àgil, personalitzada i geolocalitzada. Amb aquesta app instal·lada al teu mòbil podràs consultar de forma senzilla i ràpida informació d’interès, l’agenda d’activitats i les notícies més importants del municipi, i també rebre avisos i alertes sobre els esdeveniments més destacats i urgents.

Amb la nova APP l’Ajuntament aposta perla innovació per a donar resposta a les necessitats de la ciutadania, amb solucions creatives i tecnològiques que fan de Santa Coloma de Cervelló un municipi connectat.

L'app també compta amb un espai on informar a l’Ajuntament de les incidències que trobis a la via pública, per millorar entre tots i totes el municipi.

Com puc descarregar l’app de Santa Coloma de Cervelló?

L’aplicació està disponible per a telèfons mòbils Android i iPhone i és completament gratuïta.

  1. Per descarregar-la has d’entrar a l’aplicació Play Store - GooglePlay (si tens un telèfon Android) o a l’aplicació AppStore (si tens un iPhone).
  2. Al buscador escriu Santa Coloma de Cervelló, i selecciona la icona amb l’escut de l’Ajuntament i el text “Santa Coloma de Cervelló - Mostrarium”.
  3. Dona a instal·lar, i t’apareixerà la icona de l’app al teu mòbil.

Amb el codi Qr
També la pots descarregar escanejant el codi QR. Per això has de tenir instal·lada al teu mòbil una aplicació específica per llegir codis Qr (hi ha moltes aplicacions gratuïtes disponibles en les stores, com per exemple i-nigma o RedLaser).

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:03
Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:03