Xarxes

Segueix-nos a les xarxes


1. Les xarxes socials de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló són gestionades pel Departament de Premsa i Comunicació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló. És un punt de trobada i de comunicació al voltant de les iniciatives per a la ciutadania que es fan des d'aquesta administració. El Departament de Premsa i Comunicació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló gestiona i trasllada els temes que arriben per mitjà de les xarxes socials als departaments responsables de la gestió específica, però en cap cas les xarxes socials són el mitjà com a via de reclamació/sol·licitud formal. Per a comunicacions formals amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló poden utilitzar la Seu Electrònica o dirigir-vos a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana).

2. L'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló respecta totes les opinions i per això anima els seguidors a col·laborar deixant els seus comentaris a les informacions que es publiquen, de manera que s'afavoreixi el diàleg.

3. Aquestes aportacions han de ser respectuoses amb la dignitat i la privacitat de les persones i els drets dels menors i de les minories; i que no suposin una discriminació o desqualificació envers altres usuaris.

4. Tots els comentaris, incloent-hi els crítics, són benvinguts. Els comentaris i opinions expressades pels usuaris són lliures i personals. Les peticions dels usuaris es respondran en el menor temps possible.

5. Aquest espai és un espai de trobada lliure i respectuós. No s'admeten continguts que suposin un atac personal a altres usuaris, que puguin ser considerats publicitat o spam; o que facin servir un llenguatge obscè o incloguin publicitat, insults, pornografia, apologia de la violència, la xenofòbia o el terrorisme.

6. Els usuaris poden compartir els continguts sempre que es faci sense ànim de lucre, citant la font i respectant els drets d'autor dels documents gràfics.

7. Si un usuari no fa un ús adequat de la pàgina i no respecta les normes, s'eliminarà el seu comentari i, si es considera oportú, se'l bloquejarà.

Darrera actualització: 23.06.2020 | 09:34
Darrera actualització: 23.06.2020 | 09:34