Raquel Gimeno | GR ADVOCATS

Com van ser els teus inicis al despatx d'advocats?

Vaig obrir al poble a finals de 2020, abans estava a Barcelona compartint despatx amb una companya. Quan aquesta persona va marxar a treballar a una empresa vaig decidir que era bon moment obrir el local aquí al poble. El fet de tenir tres fills va influir molt en aquesta decisió. En general estic molt contenta, mantinc clients antics, però també he aconseguit treballar amb gent del poble.

Parla'ns del teu comerç

És l'únic despatx d'advocats del poble i sóc especialista en drets laborals. a part també porto família, dret civil... Fa quinze anys dedicant-me a l'ofici i dono un servei integral al client. En dret penal i estrangeria tinc col·laboradors que em faciliten que el client no hagi de marxar fora a buscar aquests serveis.

Què representa per a tu el comerç de proximitat?

És un comerç de qualitat i amb una atenció especialitzada. Jo sóc del poble de tota la vida i per a mi el forn de pa no és La Cirera sinó la Carmen, per exemple. El comerç de proximitat és donar un tracte humà i sentir que et coneixen. Malauradament a vegades és necessari sortir del poble perquè es troba a faltar algun servei més.

Darrera actualització: 05.03.2021 | 21:05