Sonia de la Cruz | EQUILIBRIUM SALUT

Com van ser els teus inicis al centre de fisioteràpia i osteopatia?

L'any 2012 vaig venir a viure aquí, a Santa Coloma de Cervelló, ja que és un poble molt tranquil però a la vegada molt a prop de Barcelona. Jo ja treballava des de feia 8 anys com a fisioterapeuta i osteòpata a un altre poble, i fa 4 anys vaig decidir de traslladar-me aquí. Per tant en ser un trasllat, no començava de 0 i crec que hem tingut molt bona acceptació al poble. Penso que és un servei que suma al poble.

Parla'ns del teu comerç

Equilibrium neix una mica de les ganes d'oferir un servei de fisioteràpia i osteopatia de qualitat, i que les persones no s'hagin de desplaçar lluny per obtenir-ho. Sobretot en l'àmbit de la pediatria, oferir l'osteopatia pediàtrica, com un servei que no és tan habitual, bastant desconegut, però amb grans beneficis pels més petits. Els podem ajudar a consolidar una lactància materna que moltes vegades pot ser difícil, problemes de còlics, plagiocefàlies, parts que han estat instrumentalitzats i els bebès estan molt irritables... Des del CAP de Santa Coloma hem sentit molt de suport per la nostra feina, per part de la llevadora Dolors, la infermera Eva... (moltes gràcies) Pediatres com Raquel Monfort, que ens deriven pacients directament a consulta, cosa que agraïm molt i que ens ajuda a donar visibilitat a la nostra feina. I ara més que mai, en moments de pandèmia, hi ha mares que no saben què fer, on acudir o a qui preguntar. Nosaltres tenim la gran sort de poder estar a prop i ajudar als més petits i al final a les necessitats d'aquella la família.

Què representa per a tu el comerç de proximitat?

Jo m'hi vaig arriscar al traslladar-me, perquè pensava que era possible oferir un servei així en un poble petit i estic molt contenta d'haver-ho fet. Sentir que les persones venen al centre perquè els hi funciona, venen recomanats... al final això és la millor recompensa. I no només gent del poble, sinó gent de fora que també acaba coneixent el nostre poble, un servei així pot donar més visibilitat al poble i que pugui ser més conegut dins aquest àmbit.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 14:02