Confinament al teu costat

En aquest espai trobareu tot un seguit d'iniciatives, recursos, activitats, vídeos i informacions per passar aquests dies d'una manera més amena. Són propostes i recursos que han estat elaborats i compartits per serveis municipals, entitats i per persones del nostre poble per passar un confinament al teu costat.

Aprofitarem el confinament per fer visites culturals virtuals, veure exposicions, gaudir del cinema i les arts escèniques, viatjar fins als museus més sorprenents i assistir a concerts de tota mena. Descobrirem els tresors que amaga el nostre patrimoni cultural i natural, i aprendrem coses de les nostres festes i tradicions. I un munt de propostes educatives per fer a casa amb els vostres fills i filles.

Aquests són dies difícils i cal que tots i totes aprenem noves formes de relacionar-nos amb els altres, d'aprendre i de gaudir al màxim del temps que passem a casa. Siguem positius, tinguem paciència i reforcem els valors que ens mantenen ferms i solidaris!

 • En hi juguem molt! Missatge dels regidors i regidores de l'Ajuntament 11 de maig de 2020


   

 • Santa Coloma Cultura Santa Coloma Cultura 7 de maig de 2020

  Aprofitem el confinament per fer cultura

  Continuem amb propostes per aporfitarar el confinament. Farem visites culturals virtuals, veurem exposicions, gaudirem del cinema i les arts escèniques, viatjarem fins als museus més sorprenents i assistirem a concerts de tot tipus. Durant les properes setmanes, des de la Regidoria de Cultura us farem arribar algunes propostes culturals per fer des del sofà, el balcó, el jardí o el vostre racó de casa preferit.

 • Santa Coloma Educa Què fem aquests dies amb la canalla? Informació, propostes i activitats. 6 de maig de 2020

  Idees per a un confinament amb infants a casa

  Cintinuem amb la publicació setmanal de noves propostes educatives per fer a casa amb els vostres fills i filles.

 • Casasls d'Estiu 2020 Les preinscripcions als Casals d'estiu s'ajornen per adaptar-se a les mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries 4 de maig de 2020

  La programació d'activitats dels Casals d'Estiu per a infants i joves d'enguany s'està adaptant a la situació d'incertesa i confinament provocada per la crisi sanitària de la Covid-19.

 • 35ª Festa de la Cirera i l’Agricultura Edició especial Amb el bon temps arriben les cireres i amb elles la nostra 35ª Festa de la Cirera i l’Agricultura Edició especial 1 de maig de 2020

  Aquest any la 35ª Festa de la Cirera i l’Agricultura de Santa Coloma de Cervelló arriba enmig d’una situació excepcional. Tot i això la Festa es celebrarà, tot i que d’una manera ben diferent.

 • Dibuixos de Pasqua Els nens i nenes ens fan arribar els seus dibuixos del Dilluns de Pasqua i el confinament 20 d'abril de 2020

  Amb motiu de la celebració del Dilluns de Pasqua, l’Ajuntament va declarar a tots els nens i nenes fillols i filloles honorífiques del municipi, per agrair-los que han tingut un comportament exemplar d'ençà que va començar l'alerta pel coronavirus.

 • Santa Coloma de Cervelló, un món per descobrir Santa Coloma de Cervelló, un món per descobrir 17 d'abril de 2020

  Vols descobrir els tresors que amaga el nostre patrimoni cultural? Què en saps de les nostres festes, tradicions, monuments o dels espais naturals? Et proposem que ens segueixis el Facebook de l'Ajuntament i et converteixis en un descobridor de la història, la cultura i els racons més interessants del nostre poble a través de preguntes que anirem publicant i que hauràs de respondre, i altres activitats d'entreteniment.

 • “Cuida’t la salut a través del moviment” “Cuida’t la salut a través del moviment” amb l’Ofèlia Gusi: píndoles d’activitat física per a la gent gran 16 d'abril de 2020

  Amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ofèlia Gusi, dinamitzadora del programa “Activa’t bellugant el cos i la ment” del municipi, ha creat un seguit de vídeos dirigits a la gent gran, per facilitar un confinament actiu i saludable. ‘Cuida’t la salut a través del moviment’ proposa una sèrie de deu píndoles d’activitat física d’uns 15 minuts de durada amb consells i recursos pràctics, animats musicalment.  

 • BAN MUNICIPAL adreçat a tots els infants de Santa Coloma de Cervelló BAN MUNICIPAL adreçat a tots els infants de Santa Coloma de Cervelló 12 d'abril de 2020

  Il·lma. Sra. Anna Martinez Almoril, alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló

  FAIG SABER
  Que els nens i nenes de Santa Coloma de Cervelló, des que va començar l’alerta pel coronavirus SARS-Cov2, l’aturada del curs escolar i el confinament, han tingut un comportament exemplar, malgrat les dificultats, i estan seguint adequadament les indicacions i obligacions de no sortir de casa i les mesures extraordinàries per vèncer el coronavirus. Donat que demà és Dilluns de Pasqua, tradicionalment un dia de gran celebració per a tots els infants, i que enguany no el podrem gaudir amb els padrins i padrines, faig públics els següents:

 • #JoEmQuedoACasa. Banc d'Iniciatives #JoEmQuedoACasa. Banc d'Iniciatives 1 d'abril de 2020

  Idees per a un confinament al teu costat

  En aquest espai trobareu tot un seguit d’iniciatives, recursos, activitats, vídeos i informacions per passar aquests dies d’una manera més amena i divertida. Són propostes i  recursos que han estat elaborats i compartits per persones, entitats i serveis del nostre poble. Un poble que no es cansa mai i que, com sempre, mostra la seva solidaritat envers els seus veïns i veïnes.

Darrera actualització: 18.04.2020 | 18:52
Darrera actualització: 18.04.2020 | 18:52