Judith Martin - CLÍNICA DENTAL DOCTORA MARTIN

Com van ser els teus inicis a la clínica dental?

Els inicis com tot van ser una mica durs. La gent no et coneix, jo no sóc del poble i són serveis molt íntims. Que la gent confiï la seva salut vocal sense conèixer és complicat. Tot i això la gent de Santa Coloma és supermaca. Jo no m'esperava un poble tan ben avingut, tan familiar. Dintre de tota la pandèmia hi ha hagut una resposta molt positiva i estic molt contenta.

Parla'ns del teu comerç

Som un servei de clínica dental de salut. Donem salut vocal. Estem formades majoritàriament per un conjunt de dones: l'ortodoncista, les recepcionistes, jo, una altra col·laboradora habitual... Com a dona un dels problemes que em vaig trobar va ser que per exemple quan vaig obrir la clínica, jo estava embarassada i has de deixar el negoci de costat per atendre a la família. Només vaig poder fer les 6 setmanes de baixa i de seguida em vaig haver d'incorporar a la feina. Els primers mesos portava al bebè a la clínica per poder dur a terme la lactància. Això seria una mica la problemàtica que tenim les dones en aquest sentit.

Què representa per a tu el comerç de proximitat?

El comerç de proximitat per mi és estar pròxim al client, però també en el sentit familiar, ja no coneixes només la seva boca sinó va més enllà i acabes empatitzant amb aquella persona i coneixent-la una mica més.

Darrera actualització: 16.03.2021 | 09:32