Laura Ibáñez - CENTRE DE FISIOTERÀPIA LAURA IBAÑEZ

Com van ser els teus inicis el centre de fisioteràpia?

Vaig començar amb 22 anys i veia que era un servei que es necessitava pel poble perquè tothom havia d'anar a Sant Vicenç, Sant Boi o buscar una rehabilitació a Barcelona. A partir d'aquí serveis de físio i exercici terapèutic és el que m'ha portat a muntar-me ara en el local en el qual estem.

Parla'ns del teu comerç

Sempre oferim un servei de proximitat i de sinceritat. Si la gent necessita més sessions els hi oferim i si no necessiten gaires, els hi oferim només les necessàries perquè ells es trobin bé. El nostre objectiu principal és promocionar la salut, sigui interna o externa. Per altra banda jo ja fa anys que dic que aquest poble és feminista, perquè tots els comerços o la majoria d'ells estan regentats per dones. Al principi a mi m'avisaven que les dones havíem de vigilar pel tema de la maternitat i això va ser un dels motius que també em van motivar a ampliar més el centre. Totes les persones que tinc contractades són dones perquè vaig buscar el perfil d'intentar incloure més dones a la societat treballadora. El 80-90% dels usuaris que tenim són dones, els homes ens venen molt poc i no és perquè no es lesionin. Les dones tenim més consciència de cuidar-nos. Però després penso que quina sort tenim en què les dones ens confiïn la seva salut. Creuen que els homes físio aguantaran més, no es ficarà tan malalt o quan tingui fills no deixarà de treballar... és per això que m'esforço molt en aquest tema i tinc treballadores que per edat els hi costaria trobar feina, dones que estan en l'edat més fèrtil i que quan es quedin embarassades jo estaré al costat i tornaran a la feina sentint-se útils. De fet ara estem buscant una noia per treballar el sòl pelvià que no es treballa massa.

Què representa per a tu el comerç de proximitat?

Per mi, el comerç de proximitat és el cor del poble. Si no tenim comerç, no hi ha vida i si no hi ha vida, aquest poble quedarà desert. I com a conseqüència ens queixem que no tenim res.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 17:40