Quima Querol i Marina Fortea | PINSOS 90

Com van ser els vostres inicis a la botiga?

Quima: Vaig començar als anys 90 amb una botigueta a l'avinguda Baix Llobregat i només teníem obert de dilluns a divendres en horari de tarda. Vam veure que el negoci funcionava i vam decidir obrir tot el dia. Al cap de dos anys, al 92, ens vam traslladar a l'actual local del carrer Lluís Pascual Roca, 36.

Marina: Des del desembre del 2016 col·laboro amb la Quima a la seva botiga, Pinsos 90. Abans d'això ja treballava oferint serveis de veterinària a domicili, per tant ja tenia clients tant del poble com de fora. Havíem parlat moltes vegades de treballar plegades i finalment es va fer realitat en 2016.

Parleu-nos del vostre comerç

Oferim diversos serveis, és molt complet, com assessorament als clients, perruqueria, veterinària, complements i alimentació per animals... A part del servei presencial a la botiga, també realitzem servei a domicili tant veterinari com d'alimentació animal.

Què representa per a vosaltres el comerç de proximitat?

És un comerç que, per a nosaltres, representa molt. Creiem que a tots els pobles s'ha de mantenir viu el comerç de proximitat, ja que el que s'ofereix no es pot trobar a una gran superfície, per exemple. Sobretot si es tracta de botigues especialitzades. El comerç de proximitat és més familiar i et permet tractar al client de tu a tu.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 14:06