Salutació

Anna Martínez Almoril
Alcaldessa  
Maria Pau i Viver
Regidora de Cultura

 

Per Sant Roc torna la Festa Major, i amb ella torna l’alegria a Santa Coloma de Cervelló. Dies de sortir a places i carrers, de retrobaments i gaudi amb família, amistats i veïns i veïnes.

Des de l’Ajuntament i el teixit associatiu hem treballat de la mà per oferir un programa ple d’activitats per tots i totes, amb moltes propostes per gaudir d’aquests dies i fer poble. El suport de les entitats en l’elaboració del programa és fonamental per poder organitzar una festa participativa per a tots i totes.

Hi ha actes i activitats que ja són una tradició, i d’altres que esdevenen nous per oferir-nos noves experiències i també per adaptar-nos a les situacions de canvi climàtic que malauradament han vingut per quedar-se i advertir-nos que no podem restar passives.

Així doncs, ens esperen uns dies de festa als quals hem d’agrair enormement a les entitats i a totes les persones que fan possible mantenir una festa viva i continuar fent de Santa Coloma un poble actiu i, per tant, us convidem a deixar-vos perdre pels carrers on sempre trobareu un lloc per gaudir de la Festa amb alegria, il·lusió i ganes de passar-ho bé!

Visca la Festa Major!!

Darrera actualització: 24.07.2023 | 09:50
Darrera actualització: 24.07.2023 | 09:50