Com arribar

Santa Coloma de Cervelló, a la comarca del Baix Llobregat, està situada al marge dret del riu Llobregat, entre les poblacions de Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts (sud-nord) i Sant Feliu de Llobregat i Torrelles de Llobregat (est-oest).

Amb cotxe

Amb transport públic

Santa Coloma de Cervelló compta amb dues estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, una a Santa Coloma de Cervelló i una altra a la Colònia Güell, i quatre autobusos interurbans, L-76 (Oliveras, S.L), L-61 (Soler i Sauret, S.A),  N-51 (Hispano Igualadina) amb servei nocturn, i N-41 (Soler i Sauret, SA) també amb servei nocturn. 

 • Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
  Atenció al client: 93 205 15 15
  L'estació de tren de Santa Coloma de Cervelló compta amb aparcament gratuït per a vehicles i bicicletes. Ambdues estacions tenen connexió amb els autobusos L76 i L61
   
 • Autobús L-76 (Monbus)
  L'Autobús L76 enllaça Sant Boi de Llobregat (Parc Sanitari Sant Joan de Déu), Santa Coloma de Cervelló i Torelles de Llobregat (Raval Roig)
   
 • Autobús L-61 (Soler i Sauret, S.A)
  La línia d'autobusos L61 connecta Barcelona (Plaça Francesc Macià) amb Sant Boi de Llobregat (Hospital Comarcal), passant per les poblacions de Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern. L'autobús L61 fa possible l'accés directe dels ciutadans a l'Hospital Comarcal de Sant Boi, té connexió amb les estacions de RENFE de Sant Feliu i Molins de Rei, amb les línies d'autobús que comuniquen amb l'aeroport i amb el Trambaix.
   
 • Autobús N-51 (Hispano Igualadina)
  L'Autobús N-51 enllaça en horari nocturn Barcelona amb Esparreguera (amb parada a Santa Coloma de Cervelló).
   
 • Autobús N-41 (Soler i Sauret, SA)
  L'Autobús N41 enllaça en horari nocturn Barcelona amb Sant Sadurní d'Anoia, (amb parada també a Santa Coloma de Cervelló).
Darrera actualització: 15.07.2022 | 15:47
Darrera actualització: 15.07.2022 | 15:47