Servei d'Ocupació Local, empreses i autònoms COVID-19

Servei d'Ocupació Local (SOL)

L'Ajuntament ha obert la possibilitat de fer la inscripció al Servei d’Ocupació Local (SOL) i, per extensió, a la Xarxa XALOC, per correu electrònic i sense la primera entrevista presencial. Aquesta és una mesura temporal i extraordinària, subjecte a la durada de la situació d’emergència sanitària decretada per les autoritats i les mesures acordades per contenir la propagació del virus COVID-19.

Per fer-ho, les persones del nostre municipi interessades en inscriure-us al SOL heu d’enviar un correu electrònic a friasam@santacolomadecervello.cat

Heu d'adjuntar el currículum actualitzat i molt detallat, junt amb el darrer informe de vida laboral. La tècnica d’inserció laboral, la Maria del Mar Frías, contactarà amb vosaltres per tal de detallar al màxim la demanda d’ocupació, així com els dubtes, serveis o recursos que necessiteu per a la recerca de feina. Un cop la situació torni a la normalitat es reprendrà el servei de la forma habitual, amb entrevista presencial prèvia a la inscripció al SOL.

NOTÍCIES

  • L’Ajuntament s’adhereix al programa Digiemprèn, un web de formació gratuïta en e-commerce L’Ajuntament s’adhereix al programa Digiemprèn, un web de formació gratuïta en e-commerce 2 de juliol de 2020

    L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, amb el suport de l’Associació de Comerciants, s’ha adherit a la plataforma de formació digital Digiemprèn, una web de formació online en materia digital, creada per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i que es dirigeix a persones que volen obrir un comerç online, o ja en tenen un i el volen potenciar.

Darrera actualització: 16.04.2020 | 12:27
Darrera actualització: 16.04.2020 | 12:27