Gent Gran

Notícies

  • 15 de febrer de 2021 Vitals, una nova publicació per a la gent gran Vitals, una nova  publicació per a la gent gran

    Vitals és el nou butlletí bimensual per a totes les grans persones de Santa Coloma de Cervelló que edita la Regidoria de Gent Gran, amb la col·laboració dels Casals de la Gent Gran. Es tracta d’una nova publicació que neix amb energia i il·lusió per donar veu a totes les persones grans del municipi. 

  • 4 de desembre de 2020 Els Serveis Socials més a prop de la gent gran Els Serveis Socials més a prop de la gent gran

    L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, a través de la Regidoria de Serveis Socials, s’ha adherit novament al programa “Els Serveis Socials Més a prop”, de la Diputació de Barcelona. Aquest programa es porta a terme amb la col·laboració de la Fundació Desenvolupament Comunitari i s‘adreça a persones més grans de 80 anys que no són usuàries habituals dels serveis d’atenció social.

  • 22 d'abril de 2020 L’Ajuntament proporciona equips de protecció a les residències de gent gran L’Ajuntament proporciona equips de protecció a les residències de gent gran

    Dimarts l’Ajuntament va fer arribar material sanitari a les dues residències de gent gran del municipi, com ja ve fent des de l’inici de la crisi sanitària. Es tracta d’equips de protecció individual per al personal sanitari i per a les persones residents.

Darrera actualització: 19.02.2020 | 10:38