Salut

Notícies

  • 12 de maig de 2021 12 de maig, Dia Internacional de la Infermeria Dia Internacional de la Infermera

    Avui 12 de maig es celebra el Dia Internacional de la Infermeria, aquest any amb el lema "Infermeres: una veu per liderar. Una visió de futur per a l'atenció de salut". L'edició d'enguany vol reflexionar sobre l'impacte de la COVID-19 en el sistema de salut, especialment en els professionals de la infermeria, que han lluitat i continuen lluitant a primera línia durant tota la pandèmia amb una forta pressió.

  • 12 de maig de 2021 12 de maig, Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica

    Els objectius del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica, que se celebra el 12 de maig, són donar a conèixer l'existència d'aquestes malalties, incidir en la necessitat d'investigar els factors de predisposició i de desencadenament, i destacar la importància de fer-ne la detecció precoç.

  • 10 de maig de 2021 L'Ajuntament penja un llaç lila per la celebració del Dia Mundial del Lupus Dia Mundial del Lupus

    Avui l'Ajuntament s'ha afegit a la celebració del dia mundial del lupus, i per aquest motiu ha col·locat a l'exterior de l'edifici un llaç lila, color que identifica aquesta malaltia.

Darrera actualització: 19.07.2019 | 13:00