Salut

Notícies

  • 21 de febrer de 2019 Segon tractament contra la plaga de la processionària

    Avui, 21 de febrer, s'ha fet la segona fase del tractament contra l'eruga processionària a la pineda del cementiri i al carrer Aranyó, dos punts on s'ha detectat la presència de larves. Les temperatures càlides del darrer mes han ajudat a proliferar la plaga, fent necessari aquest tractament de xoc per eliminar les larves que no han mort amb el tractament preventiu que es va realitzar el novembre passat.

  • 4 de febrer de 2019 Es constitueix el Consell de Salut del Baix Llobregat Es constitueix el Consell de Salut del Baix Llobregat

    El passat dijous 31 de gener es va constituir el Consell de Salut del Baix Llobregat, un òrgan de participació que aplega els 30 ajuntaments de la comarca, agents socioeconòmics, institucions i entitats vinculades de manera directa o indirecta amb el món sanitari i de la salut del Baix Llobregat. Es tracta del primer consell de salut a nivell comarcal de tota Catalunya, i neix amb la voluntat de protegir i fomentar els hàbits saludables dels ciutadans i ciutadanes de la comarca.

  • 4 d'octubre de 2018 Tractament contra els mosquits tigre a tots els embornals del municipi

    El pròxim 11 d'octubre es durà a terme un tractament contra els mosquits tigre a tots els embornals del municipi.

Darrera actualització: 25.07.2018 | 16:23