Notícies

 • Aquest Nadal, compra al poble! Aquest Nadal, compra al poble! 12 de desembre de 2019

  El 30 de novembre carrers i places s'han engalanat amb les llums de Nadal. Com cada any, la iniciativa d'il·luminar carrers i places del municipi ha estat possible gràcies a la col·laboració del comerç local, indústries, entitats financeres i l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló per fer més agradables les compres al poble.

 • L’aparcament públic d’avinguda Santa Coloma s’obrirà el 5 de desembre L’aparcament públic d’avinguda Santa Coloma s’obrirà el 5 de desembre 4 de desembre de 2019

  Les obres de millora de l’aparcament públic de l’avinguda Santa Coloma estan a punt d’enllestir-se, i és previst que es pugui obrir demà 5 de desembre. L’aparcament continuarà sent públic i gratuït, i en cap cas es contempla que sigui zona blava de pagament.

 • Taula rodona Tenin drets, teixim llibertats Arrenca la nova edició del programa metropolità 'Tenim drets, teixim llibertats' 2 de desembre de 2019

  El passat dissabte 30 de novembre va arrencar la nova edició del programa metropolità Tenim drets, teixim llibertats dedicat enguany als drets ambientals, la reducció, reutilització i reciclatge de plàstics en relació amb el canvi climàtic.

 • A Santa Coloma de Cervelló Estimem el Nadal A Santa Coloma de Cervelló Estimem el Nadal 29 de novembre de 2019

  Estimem el Nadal és la campanya comercial de Nadal que enguany ha posat en marxa l’Associació de Comerciants de Santa Coloma de Cervelló, amb el suport de l’Ajuntament. L’objectiu és promocionar i incentivar les compres nadalenques al comerç local, amb el sorteig de xecs regal i d’una panera nadalenca.

 • El Tribut Metropolità: Què és? Com s’aplica? Què s’està gestionant des dels Ajuntaments? 29 de novembre de 2019

  Davant la recent aplicació del TM per part de l’AMB per primera vegada al nostre municipi, i la preocupació i manca d’informació en com l’AMB ha aplicat aquest tribut, des de l’Ajuntament s’estan fent nombroses gestions per aclarir i garantir-ne l’aplicació més justa possible i per tal d’oferir informació que permeti omplir el buit informatiu per part de l’administració metropolitana responsable.

 • Diem no a la violència envers les dones Diem no a la violència envers les dones 26 de novembre de 2019

  Ahir dilluns 25 de novembre es va celebrar a l’Ajuntament l’acte institucional en commemoració del Dia Internacional contra la violència envers les dones. L’acte, organitzat per la regidoria d’Igualtat i l’Associació Dones pels 4 Cantons, va reunir a representants polítics, entitats i ciutadania per denunciar i condemnar un cop més la violència masclista.

 • Consell d'Infants Es renoven els càrrecs del Consell d'Infants de cara al nou curs 21 de novembre de 2019

  Dimecres 20 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Infància, es va celebrar l'acte de constitució del nou Consell d'Infants de Santa Coloma de Cervelló a la sala de Plens de l'Ajuntament.

 • Biblioteca Escolar Valentí Gubianas L'Escola Pla de les Vinyes ha inaugurat la Biblioteca Escolar Valentí Gubianas 20 de novembre de 2019

  L'Escola Pla de les Vinyes ha renovat la seva biblioteca escolar, i li ha donat nom: Valentí Gubianas. Per celebrar-ho, van organitzar un acte d'inauguració el passat dimarts 19 de novembre al que va assistir l'il·lustrador Valentí Gubianas, que no només ha donat nom a la biblioteca, sinó que és l'autor del fantàstic mural de la seva entrada.

 • Nou tractament contra la plaga de paneroles al clavegueram Nou tractament contra la plaga de paneroles i desratització al clavegueram 20 de novembre de 2019

  El pròxim divendres 22 de novembre començarà el tractament periòdic contra les paneroles i desratització a tots els registres de clavegueram del municipi. Divendres el tractament es realitzarà a Cesalpina i la Colònia Güell, i a partir de dilluns es farà a la resta del municipi. El tractament es pot allargar un parell de dies més com a màxim.

 • Santa Coloma de Cervelló ja disposa de Mapa de Patrimoni Cultural Santa Coloma de Cervelló ja disposa de Mapa de Patrimoni Cultural 19 de novembre de 2019

  L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló ha rebut de l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona el mapa amb l’inventari dels elements del patrimoni cultural i natural del terme.

 • La regidoria de Joventut es suma a la campanya del Dia sense alcohol La regidoria de Joventut es suma a la campanya del Dia sense alcohol 18 de novembre de 2019

  Entre 40 i 50 adolescents i joves del municipi van participar el passat divendres 15 de novembre a les activitats que amb motiu de la celebració del Dia sense alcohol va organitzar la regidoria de Joventut per tal de sensibilitzar i conscienciar els més joves dels efectes nocius que comporta el consum d'alcohol.

 • L’Ainhoa Reyero guanya el 9è Concurs de cartells de la campanya del 25N L’Ainhoa Reyero guanya el 9è Concurs de cartells de la campanya de sensibilització contra la violència de gènere d'enguany 14 de novembre de 2019

  L’Ainhoa Reyero és alumna de segon d'ESO de l'institut Montpedrós. La seva il·lustració ha estat la triada pel jurat per a ser la imatge de la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones d'enguany.

 • 25N, Commemoració del Dia Internacional contra la violència envers les dones Commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones 14 de novembre de 2019

  Santa Coloma de Cervelló se suma a la commemoració del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones, amb un seguit d'actes.

 • Dia Mundial de la Diabetis 14 de novembre, Dia Mundial de la Diabetis 14 de novembre de 2019

  El Dia Mundial de la Diabetis se celebra cada any el 14 de novembre, i és la campanya de conscienciació sobre la diabetis més important del món. Va ser instaurat per la Federació Internacional de Diabetis i l'Organització Mundial de la Salut (OMS) en 1991, com a resposta a l'alarmant augment dels casos de diabetis en el món.

 • Setmana Europea de la Prevenció de Residus Santa Coloma de Cervelló es suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 13 de novembre de 2019

  L'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló es suma a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) del 16 al 24 de novembre, i us proposa dos tallers perquè coneixeu diferents estratègies que us permetran reduir la generació de residus.

 • Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum Comença la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol 11 de novembre de 2019

  Amb motiu de la celebració del Dia sense Alcohol el 15 de novembre, l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló s’adhereix a la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol que de l'11 al 17 de novembre ha impulsat l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

 • Que és el Tribut metropolità i per a què serveix? 8 de novembre de 2019

  Tal com s'informa en l'Actualitat d'aquest mes, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) està fent arribar les notificacions del Tribut Metropolità als municipis que, com Santa Coloma de Cervelló, formem part de la segona corona del transport. Donat que això està generant dubtes i reclamacions de la ciutadania, hem preparat un document informatiu on es pretén resoldre algunes d'aquestes qüestions.

 • Infermera virtual, consells de salut al web de l’Ajuntament Infermera virtual, consells de salut al web de l’Ajuntament 6 de novembre de 2019

  El web de l’Ajuntament publica el portal de salut Infermera virtual, un servei en línia creat pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona per millorar la salut i benestar de la ciutadania.

 • Diputació de Barcelona entrega el DUPROCIM a l'Ajuntament Diputació de Barcelona entrega el DUPROCIM a l'Ajuntament 6 de novembre de 2019

  La vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny, ha lliurat a l'alcaldessa, Anna Martínez i al tinent d'alcaldia, Jordi Bartolomé, del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de Santa Coloma de Cervelló.

 • El fons documental de la Masia de Can Roc, cedit a l'Ajuntament El fons documental de la Masia de Can Roc, donat a l'Ajuntament 31 d'octubre de 2019

  L'Alcadessa de Santa Coloma de Cervelló i la senyora Anna Duran i Armengol, van signar el dimecres 30 d'octubre el conveni que regula la donació del fons documental de la Masia de Can Roc a l'Ajuntament. L'acte va tenir lloc a la seu de l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, on aviat es dipositarà aquest fons mitjançant la fórmula de cessió en comodat.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 14:36
Darrera actualització: 11.04.2018 | 14:36