Notícies

 • L’Ajuntament se suma a l’Associació Catalana de Municipis per expressa el seu malestar amb l’acord Govern Espanyol amb FEMP que hipoteca les finances municipals i discrimina els municipis en base als seus romanents 10 d'agost de 2020

  L’Ajuntament se suma a l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en expressar el seu malestar i desacord en el Reial Decret-llei 27/2020, de 4 d’agost,  acordat entre el Govern Espanyol i la Federación Española de Municipios i Provincias (FEMP) sobre mesures financeres de caràcter extraordinari aplicables a les entitats locals perquè hipoteca les finances municipals i discrimina els municipis en base als seus romanents.

 • Pla Local de Joventut 2020-2025 S'aprova el Pla Local de Joventut 2020-2025 3 d'agost de 2020

  El passat ple municipal del mes de Juliol es va aprovar, amb el vot favorable de tots els grups, el Pla Local de Joventut 2020-2025.

 • A l’estiu, protegiu-vos de la calor 2 d'agost de 2020

  Per evitar que les temperatures elevades de l’estiu produeixin danys al nostre cos cal adoptar algunes mesures bàsiques. Aquest any a causa del risc de contagi hem d’intentar que la calor no ens faci abaixar la guàrdia.

 • L'Ajuntament mostra la seva disconformitat davant la decisió del Departament de Salut del tancament del CAP fins a mitjans de setembre L'Ajuntament mostra la seva disconformitat davant la decisió del Departament de Salut del tancament del CAP fins a mitjans de setembre 31 de juliol de 2020

  Avui s’ha tornat a enviar una carta a la Consellera de Salut per mostrar, de nou, la disconformitat en la planificació de l’atenció primària al nostre municipi i per traslladar el menysteniment que s’ha tingut cap a l’ajuntament en la comunicació de les decisions preses darrerament.
  Des del Departament de Salut es va comunicar a l’Ajuntament que el CAP tancaria el mes d’agost, motiu pel qual ja hem mostrat la nostra disconformitat diverses vegades,  i sembla ser que no el tornaran a obrir fins el 16 de setembre segons un cartell vist a la porta del CAP.
  Tornem a demanar a la Consellera que el CAP i el consultori de la Colònia Güell reobrin l’abans possible amb totes les especialitats i en l’horari habitual.

  La salut és un dret i els colomins i colomines el volem!!

 • els joves de Santa Coloma amb la campanya per fomentar l’ús de la mascareta La Regidoria de Joventut i els joves de Santa Coloma amb la campanya per fomentar l’ús de la mascareta 30 de juliol de 2020

  L’estiu és un moment de l’any molt esperat per tothom. Aquest any també el volem gaudir, però respectant les mesures de seguretat per protegir-nos a nosaltres i protegir als altres.
  La Regidoria de Joventut conjuntament amb els joves proposen una campanya de sensibilització pel col.lectiu juvenil i per fomentar l’ús de la mascareta.
  Se sumen així de forma personalitzada a la campanya  “A Santa Coloma ens cuidem” que s'ha activat des de l'Ajuntament juntament amb les entitats locals, el CAP i les residències de gent gran. 
  Els i les joves del CRJ Can Carletes ho tenen molt clar i demanen a la població que facin ús de la mascareta, amb el lema "Aquest estiu fes com nosaltres: POSA-TE-LA!"
  A Santa Coloma ens cuidem! Aturar el virus és cosa de tothom!

   

 • Davant de la COVID-19 actua amb màxima responsabilitat Davant del COVID-19 actua amb màxima responsabilitat 28 de juliol de 2020

  Segons les dades que facilita a l'Ajuntament el Servei de Vigilància Epidemiològica, els casos confirmats a Santa Coloma de Cervelló, des de l'1 al 27 de juliol, són 3.

  En aquests moments cal reforçar les precaucions amb el nombre creixent de persones afectades amb els darrers rebrots que està patint la nostra societat.
  Cal que totes i tots siguem molt conscients i que, per evitar que el virus es propagui, extremem la prudència i seguim les indicacions sanitàries. Recomanem a la ciutadania que actuï amb la màxima responsabilitat i segueixi voluntàriament les indicacions sanitàries:
  - Sortir de casa el mínim possible, per a activitats essencials
  - Evitar trobades de més de 10 persones
  - Evitar desplaçament a segones residències
  Des de l'Ajuntament s'estan seguint atentament les novetats en tot moment, per tal d'anar actuant i adoptant les mesures necessàries amb la màxima celeritat i informar a la ciutadania puntualment.
  S'ha iniciat la campanya "A Santa Coloma ens cuidem!", juntament amb els comerços i les entitats del poble, perquè aturar el virus és cosa de tots. 
  Tot i que de moment la situació a Santa Coloma està controlada, amb molt poca afectació de COVID-19, recomanem a la ciutadania que actuï amb la màxima responsabilitat amb tres regles molt senzilles:
  ↔️ DISTÀNCIA
  👐 MANS
  😷 MASCARETA

 • A Santa Coloma ens cuidem! 27 de juliol de 2020  L'Ajuntament, conjuntament amb les entitats, les residències de gent gran, el CAP de Santa Colome i el seus treballadors, inicia la campanya "A Santa Coloma ens cuidem! "
  La Covid-19 segueix entre nosaltres i hem d’apendre a conviure-hi extremant les precaucions. Els contagis es produeixen majoritàriament entre persones de diferents nuclis familiars i en situacions d’oci on no se segueixen les mesures.

 • S'anul·la la Festa Major però es segueix apostant per la cultura 24 de juliol de 2020

  Amb aquest comunicat conjunt entre entitats organitzadores i la Regidoria de Cultura us volem fer avinent que la Festa Major, prevista pels dies 14, 15 i 16 d'agost, es posposa fins a l'any vinent.

 • Paneroles El 23 de Juliol comença el tractament periòdic de paneroles i desratització al municipi 22 de juliol de 2020

  El próxim dijous 23 de Juliol començarà el tractament periòdic contra les paneroles i desratització. Es farà a tot els registres de clavegueram del municipi i tindra una durada de 3 dies (dijous 23, divendres 24 i dilluns 27).

 • La fórmula que ens protegeix: Distància, mans i mascareta Cal extremar les precaucions per evitar els contagis i evitar la propagació de la COVID-19 17 de juliol de 2020

  Davant l'increment de contagis de COVID-19 en diversos brots importants a diferents punts de Catalunya, el Govern de la Generalitat ha anunciat avui noves mesures restrictives per a Barcelona, l'Hospitalet i 11 municipis més de l'àrea metropolitana de Barcelona.

 • A la nit, respecta i no deixis rastre! A la nit, respecta i no deixis rastre! 16 de juliol de 2020

  A les nits, els espais públics com parcs i places apleguen un bon nombre de veïnes i veïns. Amb l'objectiu de reduir les conductes incíviques (sorolls, brutícia, consum d'alcohol i drogues...) en aquests espais, des de la regidoria de Convivència i Seguretat reprenem la campanya de civisme per sensibilitzar la ciutadania en el respecte a l'ús adequat dels espais públics i el descans del veïnat.

 • Reobertura CAP i consultori L’Ajuntament torna a insistir a revisar la planificació de reobertura del CAP i el consultori de la Colònia a CatSalut i l’ICS 16 de juliol de 2020

  Avui els representants dels Ajuntaments de municipis de menys de 20.000 habitants del Consell Comarcal del Baix Llobregat hem tingut una reunió telemàtica amb els responsables de CatSalut i de l’Institut Català de la Salut (ICS) per tractar els criteris d’obertura dels CAPs i consultoris i per valorar la situació sanitària actual a la nostra comarca.

 • Poliesportiu Municipal El Pavelló Poliesportiu Municipal té previst reprendre l’activitat esportiva a partir del setembre 14 de juliol de 2020

  A partir del mes de setembre, i sempre que l’evolució de la pandèmia ho faci possible,  és previst reprendre l’activitat al Pavelló Poliesportiu Municipal amb les garanties de seguretat i les mesures que la situació sanitària exigeixin.

 • Ajuts extraordinaris per activitats de lleure Demà comença el termini per demanar els ajuts extraordinaris per activitats de lleure educatiu que ha aprovat la Generalitat 14 de juliol de 2020

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha publicat la convocatòria de l'ajut extraordinari a les famílies per fer econòmicament més accessibles les activitats del lleure educatiu a Catalunya. El termini per a presentar la sol·licitud comença dimecres 15 de juliol i finalitza el 14 de setembre a les 15:00 h.

 • Campanya especial de donació de sang Santa Coloma de Cervelló acull una campanya especial de donació de sang 13 de juliol de 2020

  Santa Coloma de Cervelló s’ha sumat al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Dimecres 22 de juliol el Casal de la Gent Gran de Santa Coloma comptarà amb un espai de donació de 17:00 a 21:00 hores. Per donar sang, cal reservar hora a donarsang.gencat.cat .

 • L’ús de mascaretes obligatori a l’espai públic a partir d’avui L’ús de mascaretes a l’espai públic és obligatori a partir d’avui 9 de juliol de 2020

  Per evitar el contagi i la propagació de la Covid-19, les persones de més de sis anys estan obligades, a partir d'avui, a l’ús de la mascareta en la via pública, espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física de seguretat.

 • Bar del Casal de Cesalpina Obert el termini del concurs d’adjudicació del contracte d’explotació del bar del Casal de Cesalpina 9 de juliol de 2020

  L’Ajuntament ha obert el termini de presentació d’ofertes per a l’adjudicació del contracte d’explotació en règim de concessió del bar del Casal de Cesalpina, de titularitat municipal. 

 • Campanya sensibilització Els alumnes de segon de l’Escola Colònia Güell dissenyen una campanya per sensibilitzar sobre com reciclar correctament mascaretes i guants 8 de juliol de 2020

  Els i les alumnes de segon de l’Escola Colònia Güell, en col·laboració amb l’Ajuntament, han dissenyat una campanya per tal de sensibilitzar la ciutadania i fomentar hàbits correctes a l'hora de separar i reciclar mascaretes i guants. Aquests dies trobareu els cartells que han creat penjats als comerços i punts d’informació.

 • Directori d'empreses de serveis i persones professionals autònomes web L'Ajuntament amplia el directori de comerços del web i incorpora empreses, serveis i persones professionals autònomes 6 de juliol de 2020

  L'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, vol ampliar el directori de comerços que actualment hi ha publicat al web i incorporar i donar visibilitat a les empreses, serveis i activitats que persones professionals autònomes desenvolupen al nostre municipi, i contribuir així a la reactivació de l'activitat econòmica local.

 • Activitats en línia al voltant del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ 2020 L’Oficina de les Dones i LGTBI et proposa un seguit d’activitats en línia per a la canalla i el jovent al voltant del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ 2020 6 de juliol de 2020

  Amb el lema “És l’hora de continuar. No et quedis a casa”, l’Oficina de les Dones i LGTBI et proposa un seguit d’activitats en línia per a la canalla i el jovent al voltant del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ 2020.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 14:36
Darrera actualització: 11.04.2018 | 14:36