Mesures econòmiques i socials COVID-19

L'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló ha aprovat un paquet de mesures econòmiques per tal de minimitzar l'impacte econòmic que l'actual situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19 pot tenir sobre les famílies i el sector econòmic local.

Aquestes mesures adoptades pel govern municipal se sumen a les que han anunciat els Governs de la Generalitat de Catalunya i de l'Estat.

Entre les mesures aprovades per l'Ajuntament, la suspensió de quotes i rebuts de serveis Municipals com la Llar d'Infants, el Poliesportiu, els Espais Familiars, el programa Grans Actius i els Horts Urbans; i l'endarreriment de tributs Municipals com l'IBI, pendent d'aprovar el nou calendari, i de l'Impost de Vehicles, que s'endarrereix fins al 2 juny. També es suspenen o es compensen taxes comercials als establiments que han hagut de tancar.

Pel que fa a les persones i famílies en situació de vulnerabilitat, es mantenen i s'incrementen les ajudes, i des de Serveis Socials es fa un seguiment i detecció de nous casos, tenint especial cura de les persones grans.

NOTÍCIES

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 29.05.2020 | 17:42
Darrera actualització: 29.05.2020 | 17:42