Educació

Notícies

  • 16 de gener de 2020 Alumnes de batxillerat de l'Institut Montpedrós presenten els seus treballs de recerca Alumnes de batxillerat de l'Institut Montpedrós presenten els seus treballs de recerca

    Dimecres 15 de gener es va celebrar la 3a Mostra de Treballs de Recerca realitzats per alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Montpedrós. L'acte va tenir lloc al Centre Cívic Can Baruta, i hi van assistir familiars dels alumnes i professorat de l'institut; l'alcaldessa de Santa Coloma, Anna Martínez; la regidora d'Educació, Alba Arcos; i l'Inspector d'Educació, Alfons Roche.

  • 21 de novembre de 2019 Es renoven els càrrecs del Consell d'Infants de cara al nou curs Consell d'Infants

    Dimecres 20 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Infància, es va celebrar l'acte de constitució del nou Consell d'Infants de Santa Coloma de Cervelló a la sala de Plens de l'Ajuntament.

  • 20 de novembre de 2019 L'Escola Pla de les Vinyes ha inaugurat la Biblioteca Escolar Valentí Gubianas Biblioteca Escolar Valentí Gubianas

    L'Escola Pla de les Vinyes ha renovat la seva biblioteca escolar, i li ha donat nom: Valentí Gubianas. Per celebrar-ho, van organitzar un acte d'inauguració el passat dimarts 19 de novembre al que va assistir l'il·lustrador Valentí Gubianas, que no només ha donat nom a la biblioteca, sinó que és l'autor del fantàstic mural de la seva entrada.

Activitats

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:11