L’Institut Montpedrós disposarà a inici de curs de totes les aules necessàries per acollir tots els grups d’ESO i Batxillerat

Dissabte, 1 de setembre de 2018

El curs 2018-2019, que comencem en pocs dies, arriba amb una esperada novetat: l’Institut Montpedrós incorporarà al llarg del curs els nous espais de l’ampliació de l’edifici. A principi de curs estaran disponibles 4 aules necessàries per acollir tots els grups de l’ESO i Batxillerat, i durant el primer trimestre s’acabarà l’obra de la resta dels espais, fins a disposar de les 10 noves aules, despatxos, aules de desdoblament i espais comuns.
 

L’Ajuntament ha anat fent seguiment de les obres i en la darrera visita, feta el 31 de juliol, amb els responsables de l’obra i representants del Departament d’Ensenyament, es va poder comprovar que el conjunt de l’obra avança segons el previst i que les aules que es necessiten per al mes de setembre estaven ja molt avançades i estaran llestes per ser recepcionades a principis de setembre i per acollir alumnes el 12 de setembre.

Tant el Departament com la direcció de l’Institut ja tenen previst que durant l’aturada de Nadal es farà tot el trasllat i instal·lació de mobiliari i material per donar per finalitzada l’actuació i que el conjunt dels nous espais estiguin plenament operatius.

Segons han informat els Serveis Territorials del Departament, al llarg del curs vinent s’estudiarà si el proper estiu ja hi ha capacitat per retirar els aularis modulars i es pot accelerar la construcció de la pista esportiva que configurarà la versió definitiva d’una bona infraestructura per a l’Institut Montpedrós. 

Darrera actualització: 2.08.2018 | 12:38