Seguretat Ciutadana

Notícies

  • 1 d'octubre de 2020 L’Ajuntament obre una consulta pública prèvia a la redacció de l’Ordenança reguladora de la mobilitat al municipi consulta pública prèvia a la redacció de l’Ordenança reguladora de la mobilitat al municipi

    L'Ajuntament ha obert una consulta pública per copsar les opinions dels veïns i les veïnes abans de regular en una ordenança diferents aspectes relacionats amb la mobilitat al municipi. Fins al 30 d’octubre la ciutadania pot donar la seva opinió sobre com s’hauria de regular al nostre poble la circulació de vehicles a motor i seguretat viària; la vigilància i disciplina del trànsit de cicles, bicicletes i vehicles de mobilitat personal; i la reserva especial d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda.

  • 21 de setembre de 2020 Fes-te voluntari/a de Protecció Civil. Et necessitem! Fes-te voluntari/a de Protecció Civil. Et necessitem!

    El passat 13 d’agost es va constituir l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil de Santa Coloma de Cervelló, una entitat sense ànim de lucre vinculada funcionalment a l’Ajuntament.

  • 27 d'agost de 2020 L’Ajuntament activa el DUPROCIM per risc d'inundacions en fase de prealerta INUNCAT

    Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) a partir de migdia de divendres es poden superar els 40 mm en 30 minuts d'intensitat de pluja al Sud de Barcelona, a les comarques interiors de Girona, a la Catalunya Central i a Tarragona. A la resta del territori es poden superar els 20 mm en 30 minuts d'intensitat de pluja.

Darrera actualització: 21.03.2017 | 11:47