Seguretat Ciutadana

Notícies

 • 28 de juliol de 2020 Davant del COVID-19 actua amb màxima responsabilitat Davant de la COVID-19 actua amb màxima responsabilitat

  Segons les dades que facilita a l'Ajuntament el Servei de Vigilància Epidemiològica, els casos confirmats a Santa Coloma de Cervelló, des de l'1 al 27 de juliol, són 3.

  En aquests moments cal reforçar les precaucions amb el nombre creixent de persones afectades amb els darrers rebrots que està patint la nostra societat.
  Cal que totes i tots siguem molt conscients i que, per evitar que el virus es propagui, extremem la prudència i seguim les indicacions sanitàries. Recomanem a la ciutadania que actuï amb la màxima responsabilitat i segueixi voluntàriament les indicacions sanitàries:
  - Sortir de casa el mínim possible, per a activitats essencials
  - Evitar trobades de més de 10 persones
  - Evitar desplaçament a segones residències
  Des de l'Ajuntament s'estan seguint atentament les novetats en tot moment, per tal d'anar actuant i adoptant les mesures necessàries amb la màxima celeritat i informar a la ciutadania puntualment.
  S'ha iniciat la campanya "A Santa Coloma ens cuidem!", juntament amb els comerços i les entitats del poble, perquè aturar el virus és cosa de tots. 
  Tot i que de moment la situació a Santa Coloma està controlada, amb molt poca afectació de COVID-19, recomanem a la ciutadania que actuï amb la màxima responsabilitat amb tres regles molt senzilles:
  ↔️ DISTÀNCIA
  👐 MANS
  😷 MASCARETA

 • 27 de juliol de 2020 A Santa Coloma ens cuidem!  L'Ajuntament, conjuntament amb les entitats, les residències de gent gran, el CAP de Santa Colome i el seus treballadors, inicia la campanya "A Santa Coloma ens cuidem! "
  La Covid-19 segueix entre nosaltres i hem d’apendre a conviure-hi extremant les precaucions. Els contagis es produeixen majoritàriament entre persones de diferents nuclis familiars i en situacions d’oci on no se segueixen les mesures.

 • 17 de juliol de 2020 Cal extremar les precaucions per evitar els contagis i evitar la propagació de la COVID-19 La fórmula que ens protegeix: Distància, mans i mascareta

  Davant l'increment de contagis de COVID-19 en diversos brots importants a diferents punts de Catalunya, el Govern de la Generalitat ha anunciat avui noves mesures restrictives per a Barcelona, l'Hospitalet i 11 municipis més de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Darrera actualització: 21.03.2017 | 11:47