Seguretat Ciutadana

Notícies

  • 11 de gener de 2022 Servei d'unitat mòbil per renovar el Document Nacional d'Identitat (DNI) Servei d'unitat mòbil per renovar el Document Nacional d'Identitat (DNI)

    La unitat mòbil de renovació del Document Nacional d'identitat (DNI) es desplaçarà a Santa Coloma de Cervelló el pròxim 18 de gener . Les persones interessades hauran de concertar cita prèvia trucant al telèfon 93 645 07 47 de 10:00 a 11:00 hores.

  • 23 de novembre de 2021 Activat el DUPROCIM per risc de ventades i inundacions en fase de alerta davant la previsió de pluges i fort vent per al dia d'avui Consells davant el risc de ventades i inundacions

    Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) durant el dia d’avui bufarà vent de component Est amb ratxes màximes que poden superar els 20 m/s a gairebé tot el país, amb especial intensitat a comarques de la Catalunya Central i Barcelona,  afectant també al llarg del dia a tot el litoral.

  • 17 de juny de 2021 Fem una revetlla segura i respectuosa Fem una revetlla segura i respectuosa

    Aquest any la tradicional Revetlla de Sant Joan encara l’haurem de celebrar d’una forma diferent donada la situació de pandèmia. Podrem gaudir d’aquesta màgica festa amb la família i els amics, però el context segueix exigint fer-ho amb especial atenció a la seguretat i seguint les recomanacions i indicacions, amb grups reduïts i amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Darrera actualització: 21.03.2017 | 11:47