Seguretat Ciutadana

Notícies

  • 17 de juny de 2021 Fem una revetlla segura i respectuosa Fem una revetlla segura i respectuosa

    Aquest any la tradicional Revetlla de Sant Joan encara l’haurem de celebrar d’una forma diferent donada la situació de pandèmia. Podrem gaudir d’aquesta màgica festa amb la família i els amics, però el context segueix exigint fer-ho amb especial atenció a la seguretat i seguint les recomanacions i indicacions, amb grups reduïts i amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

  • 25 de maig de 2021 Educació per a la mobilitat segura a l'Escola Colònia Güell amb la Policia Local Educació per a la mobilitat segura a l'Escola Colònia Güell

    Agents de la Policia Local han treballat amb els infants de 6è de l'Escola Colònia Güell les normes que hem de seguir quan passegem pel carrer o circulem en bicicleta per la carretera per garantir la nostra seguretat i la dels altres.

  • 15 d'abril de 2021 Servei d'unitat mòbil per renovar el Document Nacional d'Identitat (DNI) Servei d'unitat mòbil per renovar el Document Nacional d'Identitat (DNI)

    La unitat mòbil de renovació del Document Nacional d'identitat (DNI) es desplaçarà a Santa Coloma de Cervelló el pròxim el pròxim 3 de maig . Les persones interessades hauran de concertar cita prèvia trucant al telèfon  93 645 07 47 de 8:00 a 10:00 hores.

Darrera actualització: 21.03.2017 | 11:47